Masumanneinci Sezeryan sonrası ne kadar sürede iyilestiniz? Benim sezzeryandan bir hafta sonra sınavım var girebilecek durumda olur muyum?
3babymom Masumanneinci herkesin bünyesi farklı korkutmak istemem ama ben 17 günde hala yataktaydm ağrı içinde 😞 inşallah sizin kolay geçer inşallah benim de bu defa kolay gecer korkuyorum sezeryandan
Masumanneinci Adyokisimsiz ay içimi rahatlattiniz. Kimileri kalkamadım falan diyor. Çok zorlandım diyorlar. Acaba olur mu olmaz mı diye tereddüt ettim.surecinizi anlatabilir misiniz biraz? 36+4 um. Gün alacağım 37+6 gibi olsun istiyorum. Onun için ona göre kendimi ayarlayacagim 😐
Adyokisimsiz Masumanneinci ben doğum yapalı 4 yıl oldu hatirlayabildigim kadarını soylim öyle kafamızda kurduğumuz kadar zor birşey değil 1 haftada sınavı bırak neler yapabileceğini sen bile şaşırsin☺️
Erva94 Masumanneinci ben de gireceğim sınava inşallah ama benim asıl merak ettiğim sınava girmekten ziyade kafamı verebilecek miyim odaklanabilecek miyim🤦♀️
Masumanneinci Erva94 doğum ayrı sınav ayrı stres. Zaten ne kadar yapabilirim bilmiyorum. Ama yine de girmek istiyorum
Deletedmom_110 Masumanneinci ani hareketler yapma yavaş yavaş yürü karın bölgene dikkat et onun dışında bişey yok zaten 🌺
Yasolinnn Adyokisimsiz bende şeyi sormak istiyorum yanınızda biri ne kadar kalmalı mesela. 1 ay? 15 gün? Vs. Benim sadece annem var ama o da kendine zor bakıyor zaten yük olmak istemem.
Adyokisimsiz Masumanneinci yinede sormak istediğin birşey varsa 2 sezeryanli olarak cevap veririm inşallah ☺️☺️
Masumanneinci Adyokisimsiz korse taktınız mi? Ben çok kilo da almadım göbeğim dışında kilo aldığım bir yerim yok. Ama göbeğim oluşsun istemiyorum sezeryan sonrasi. Bunun için ne yapabilirim acaba
Adyokisimsiz Masumanneinci korse takılabilir evet ama doğumdan 3 hafta sonra demişti doktorum ilk doğumda yoktu çünkü kum torbasi koymuşlardı ameliyattan sonra ayaklandigimda baktım göbek 0di😁