ulkuhandhm Bizim burda erkek bebek geç gelir haftasını geçirir diyorlar aranızda bunu yaşayan oldu mu 😂 bana da nedense haftasını doldurmayacak gibi geliyor
kahvesever__ ulkuhandhm 37+2 de doğum yaptım ben 2 hafta önden geldi oğlum bana da diyorlardı geç gelir diye ama o bebeğe bağlı
Kivircikgebe ulkuhandhm bana da hep öyle derlerdi bende sizin gibi erken gelecek diye düşünüyordum hep bir de iri önde giden bi bebek ama şuan 39+5deyiz hiç tık yok 😅
ulkuhandhm aylinpalaa bana herkes 40 haftayı geçer diyorlar 36 haftamın içindeyim ve çantamı hiçbişeyi mi hazırlamadım 😂
ulkuhandhm Gzm012 ay gerçekten mi 😳 kim dediyse erkek geç gelir diye 😂 sorduğum herkes te tam tersi erken gelmiş bu sene kız bebekler bence geç geliyor
ebrulegarci ulkuhandhm bende 37 olucam pazar günü hiç birşey hazirlayamadim bazı eksikler olunca kalıyor
Obirgebe ulkuhandhm 38+2 bu sabah sezaryen beklerken kendileri gece normal yollarla gelmeyi denedi 😅 geç gelmiyolar yani
Obirgebe ulkuhandhm mecburi sezaryen olduğu için suyum açılmam olduğu halde sabah sezaryene alındım canım ama bi kaç saat beklesek normal dogardı☺️