Minikpopo mucizemizibekliyoruzz benim nabzım hamileliğimin ikinci trimesterinden beri çok yüksek atar. 110-120 arasıdır hep. Tansiyonum da 10-6 10-7 falandır genelde. Çok çabuk yoruluyorum o nedenle iki adım atayım nefes nefese kalıyorum 😞
Minikpopo mucizemizibekliyoruzz aynen mesela şimdi iki bulaşık vardı makinaya koydum çamaşırları topladım askıdan nefes nefese kaldım sanki bütün evi kaldırıp temizlemiş gibiyim 🤣
Neroizm mucizemizibekliyoruzz benim de ayni. Tansiyonum cikti heralde diyip olcuyorum tansiyon normal cikiyor ama carpintim var. Kalbim beynimde atiyormus gibi hissediyorum bazen. Nabzim da 105 cikti daha dun aksam. Sanirim herkeste oluyor.
mucizemizibekliyoruzz Neroizm bende tansiyonum oynadı sanıyorum bi bakıyorum tansiyon 10a5 ama nabız 100
YamurmitKayhan mucizemizibekliyoruzz ohoo ben 130 ları görüyorum hep kızlar :)) korkmayın hiç köpek gibi nefes alıyorum eşim bazen nefesime uyanır ne oluyo geliyo mu bebek diye :)
Babies16 mucizemizibekliyoruzz benim 135 lerde cikiyor genellikle.kardiolojiyede farkli sebeplerden gittim sikinti yok.gebelikten dendi
Minnoss Benimki son haftalarda 110 114 falan cikitordu dogum yaptim bi sorun olmadi ama sezeryan oldum
mucizemizibekliyoruzz Minikpopo sorma ya benimde öyle oluyor 1 makina çamaşır astım 2 kere oturdum dinlendim cidden yorucu oluyor 😄
melisamother mucizemizibekliyoruzz benim 130 140 gördüğü oldu canım bu nabzın kan pompalamasıyla alakalı ve ister istemez vücudunda her organdan çift var ve onlar senin içinde gelişiyor efor sarfediyoruz farkında olmadan 😊😊
mucizemizibekliyoruzz melisamother aynen canım normal demek ki 😊 bide bebeğe kan pompalıyor yoruluyor kalpler 😬
Buskat mucizemizibekliyoruzz 120 üstü sakıncalı demişti doktor ki benimki kontrollerden önce 140 çıkıyor😊 heyecandna
mucizemizibekliyoruzz BaharCihangir anladım. Bakalım ben daha 32yim ilerleyen haftalarda nolcak acaba