Benim bu 2. gebeliğim.ilk gebeliğim cok zor tecrubelerle dolu.bakın kızlar anne adayları güzel anneler.hersey bızım elimizde.beni ilk gebeliğimde cok üzdüler hanı üzülinmicek şeyler değil tramva kalan seyler yaşadım ailem tarafından.eşim tarafından.yanı sankı herkes benım hamıle kalmamı beklemiş insafsız davranmak hor görmek için.ozmanlar bılmıyordum tecrubesız deneyımsızdm.cok ağladım cok krızler geçirdim hamıleyken.ve uzuntu stresten bi anda açılmam oldu doğum sancım geldı.5 dk da 1 e düştü ve açılmam 3 cm yi gecıyordu.neden oldu? Uzuntu stres ağlamktan…şimdi dıceksınz “yaa sen bıle üzülmüşsün bızm de yaşadıklarmz var bız nasıl üzülmeyelm?” Evet üzülmemek aslnda mumkun ve bızım elımızde.ben sadece ozmanlr cahildim.piskoterapide destek almak ne bılmıyordum.ılk kızım 31 haftalık doğdu cok hasta doğdu ve 1,5 yoğun bakımda kaldı.toplam 72 gun sonra cıktı hastaneden.sımdı tüm bu olasılıkları yaşamamak ıcn eğer benım gibi ciddi aılevı veya her neyse sizi cok uzen yıpratan bı durum varsa ve üzülmeyi engelleyemıyorsanız lütfen piskoterapiye gıdın kızlar.okadar guzel bıseykı.ve hamıleliğim okadar rahat gecıyor kı suan.resmen kişisel gelişim.olgunlaşıyorsnz farkındalık kazanıyorsunz değişiyorsunz.daha akıllı olumlu bakıyorsunz.öfke kontrolu sağlayabılıyorsn.eşinle yada aılenle aranda olan tüm sorunlar bı anda cözülüyor.en onemlisi üzemıyor artk kımse sızı🥰😍 bu mukemmel bısey.suan 33+5 iz.cok rahat bı hamılelik gecırıyorum mutluyum huzurluym.bebeğimde oyle.doktor rıskın var dedı ama bence ben ıyısem bebekte ıyı rısk yok ve gununde doğacak allahın ıznıyle🌸lütfen kendınzı üzmeyın bu normal hayat ıcnde gecerlı.olan bıze oluyor.herkesın keyfı yerınde merak etmeyın.😊kendınze değer verın.pıskoterapi bir kişisel gelişimdir.7 ay gittim ıyıkı gıttım.şu yaşıma kadar düzeltemediğim ne varsa 7 ayda düzelttm.💐🌷