Mlstpcuoglu Ben evhamlı yine🙈 doktorada sormaya utandım artık, göbek deliğimin tam arka tarafı çok acıdı ama anlıktı acı. Bebek amniyon sıvı içinde korunaklı ama işte o acıyı taktım kafamaa🙄
Lastromance Mlstpcuoglu biseybolmaz cnm korkma opmekten hele benim kızım kaç kez tekme attı karnıma bildiğin su sesi geldi karnından tuhaf bı ses bişey olmadı şükür.
berceste5155 Mlstpcuoglu yeğenin öptü diye ağrımamıştır o anda sen bir şey olacak korkusuyla kendini kastığın için ağrımıştır daha sakin olmaya çalış bebeğimi koruyum derken ona sen zarar verebilirsin
Edabykl Mlstpcuoglu kizzz bisey olmazz ondan 😂 benim annem yolda yururken yuz üstü düşmüştü sokakta karnı dumduz olmustu doktora gittiğinde hic bisesi yoktu amniyon sivisi onu koruyor demisti 😂
Mlstpcuoglu berceste5155 o öpmesini kafa atar gibi sert bastırarak bi anda yaptı o yüzden acıdı ben kasmadım
Mlstpcuoglu Bir_mucize_olsun1 amin daha önce kaybım oldu ister istemez herşeyden evham yapıyorum. Sert bi şekilde bastırarak öpünce ve canım acıyınca işte evham yaptım
Merve0092 Mlstpcuoglu ben 29 haftada kapıya şiddetli bi şekilde çarpmıştım gece karanlıkta bişe olmadı canım
EmineDefneGokce Mlstpcuoglu aynısını komşumun kızı yaptı ya😂 çok acıdı ama bişi olmadı bebiş çok korunaklı . Bide 32. Haftada yüz üstü düşmüştüm 🥲
Mlstpcuoglu EmineDefneGokce Bahsettiğim acıyı ve yaptığım evhamı anlamışsındır canım🙈 Yüz üstü düştüğünde Allah korumuş vallaha çok şükür🙏