Fatma0090 Fithatunnn progestan ilacı ile yükseltebiliyorlar ben 6.20 ile gebe kalmıştım saglıksız dendi bi baska doktor sagolsun progestan vererek yükselttirdi suan 30 haftalıgım Rabbim size de nasıp etsin inşallah tez zamanda 🤲🏻
Deletedmom_85 Fithatunnn benim 0,478 doktor herhangi olumsuz bir şey söylememişti seninki daha yüksek internette de 4mg olmalı diyor
mbt34 Fithatunnn Başka bir amaçla bakılmadıysa adetin 21.günü bakılıyor bu hormona yumurta çatlamış mı çatlamamış diye. 5 üzeri olması bekleniyor hatta 10 üzeri olursa daha iyi olduğu söyleniyor.
Fithatunnn mbt34 hamile kalmak içn uğraşıyorm 6 aydır o yuzden iatedi doktorum o halde çatlamamış oluyor sanırm yumurtam:(
mbt34 Fithatunnn Beklenen değere göre düşük ama dediğim gibi zamanında verilmesi gerekiyor. Yumurtlamanın 7. gününe falan denk gelmesi lazım. O şekilde verdiyseniz evet biraz düşük doktor daha iyi yorumlar tabi.
Kubraaaslan Ben pcos var sende dedikleri için hastaneye gitmiştim ama adetimin 25. Gün aldılar bunu 7.65 çıktınyani yumurtam çatlamış mı oluyo bir de bu deger hamiş olursak eger artarmı ki
Fithatunnn mbt34 doktorum adetten itibaren 21.gün olarak yaptırdı. Sanırım bu ayda teğet geçti gebelik bni :(
mbt34 Fithatunnn Bazı aylar yumurtlama olmayabilir de deniyor. Öyle bir şey olmuştur belki, canınızı sıkmayın. 6 ay kısa bir süre 1 yıla kadar normal karşılanıyor.
Fithatunnn @Sabırsızanne16 mrb siz bna yorum yazmştnz progesteron twstiyle alakalı sonucumuda yorumlarmsnz. Cok mantklıydı söyledklerinz şimdiden tşkrler