Fundaaaaa mavimsiiii bizimle alakası yok 😅 annemin kopyası yemyeşil göz sapsarı saç 🥰 umarım ikincide anneme benzer amin
mhrmom mavimsiiii bebeğimi hiç göremedim ben de renkli ultrasondan ara ara aklıma geliyor kime benzeyecek acaba diye😁😁 sonra içimden bir ses babasına benzeyecek diyor 🥰 tabiki heyecan dorukta
Mlkysf mavimsiiii oğlum babasının minyatürü yani bu kadar mı benzer yüz sekli saç tipine kadar. 2. De babaya benzeyecek gibi görünüyor ama bakalım belli olmaz gene 😀
Elifderin34 mavimsiiii ultrason da ki ile gerçekte ki bebeklerin alakası yok demişti arkadaşım gerçi hoş ultrasonda da bebişi kimseye benzetemiyorum çok çirkin gösteriyor çünkü 😅
Elifderin34 mavimsiiii görümceyi seviyormusunuz ? Seviyorsanız sorun yokta sevmediğiniz biriyse insan benzesin istemez
mavimsiiii Fundaaaaa evet öyle diyorlar inşallah bana benzer 😍 iki tarafta cok güzel ama eşimle bana benzese cok mutlu olurum
Elifderin34 Fundaaaaa yaa cidden öyle mi oluyor eğer öyleyse biraz kendime benzettim hadi hayırlısı merakla bekliyorum 😅
mavimsiiii Elifderin34 seviyorum ama bana eşime benzesin istiyorum valla bebeği görünce görümce dedim 😂 kafası felan burnu felan benzesin ama huyu benzemesin inşallah
mavimsiiii Fundaaaaa maşallah 🧿 rabbim banada sarışın mavi gözlü nasip etsin tabiki herşeyden önce sağlıkl olması önemli 😍
Elifderin34 Fundaaaaa ayy maşallah ne kadar güzel allahım nazarlardan korusun 😍😍 darısı benim oğluşa ben de böyle sarışın renkli gözlü bekliyorum anne baba sarışın