La_Liberte Biz bebek arabasını aylaaarca araştırdık ben biraz ilk tecrübesizliğimden olsa gerek görseli güzel olsun istedim 8 bin tlye pierre cardin sipariş ettik bir geldi ki o da nee resmen yerinden oynamıyor araba o kadar ağır o kadar kullanıssızdı ki kapatmak için lego gibi sökmek lazım oarçaları her parçası aşırı ağır ve travellar genelde öyle..bebek arabası konusunda paraya acımayacaktık sonra onu iade ettik ben baya videolar seyrettim eşim ayrı arastırdı en son dedik ki puseti zaten bikaç ay kullanıcaz sonra bebek arabasıyla devam edicez birde herkes travelden sonra kabin tipi yada baston araba alıyomus en iyisi dedik hem kolay katlanır hafif olsun hem kullanıslı pusetli olsun Prego markasının üretimi olan Sunny Viper isimli bir araba şans eseri magazada denk geldi ve direkk düşünmeden aldık o kadar hafif ki katlanınca küçücük oluyor puseti de kaliteli ve fiyatı aşırı uyguna aldık biz 2800 tlye ama biraz artmıs malesef 3 binlerde acayip içimize sindi ve travel alan tüm arkadaşlarım o kadar pişman ki iade zamanımız geçmeseydi senin arabadan alırdık dediler bizimkisi böyle oldu belki size de fikir olur 🥰 ha bu arada bebişimiz daha doğmadı yani açıkcası deneyimleme şansımız olmadı ama bizim kriterlerimize uyuyordu siz de kendi süzgecinizden geçirip inceleyebilirsiniz 💐