tombul0bebek Ben hamileliğimden beri hiç yemedim düşük yapar diye şeyler duydum ablama hamileyken doktoru demiş sizce?
_ozlmm tombul0bebek Ben çok yiyorum en sevdiğim çekirdek türü hatta bir sitede anneye de bebeğe yararlı olduğunu okumuştum
Hande20 tombul0bebek ilk hamileliğimde son 6-7 hafta çok yedim bebeğe kilo aldırıyor diye gelişim geriliği vardı çok araştırmıştım o zaman bi zararı olmadı
Busenurrr97 tombul0bebek yok öyle birsey tüp bebekte bile transfer sonrası kabak çekirdeği yemeyi tavsiye ediyor doktor düşük yapsa der mi hiç?
eminegulbalci tombul0bebek kabak çekirdeği içindeki çinko hamilelikte çok yararlı benim doktorum günlük yediğim kuruyemişte bir avuç kabak çekirdeği ekle demişti oğlumda yedim şimdi kızıma hamileyim yine yiyorum
tombul0bebek _ozlmm evet bebeğe kilo aldıran şeyler arasında da yazıyor gogleda ama kabak çekirdeği hamilelikte zararlımı yazıyorum evet düşük tehlikesi var diyor anlamdım 😅
freuze tombul0bebek Kabak çekirdeğinde çinko, demir ve omega 3 bulunuyor. Anne için de bebek için de çok faydalı🌿 Ancak günlük bir avuç kadar yemek yeterli. Yağlı olduğu için fazla tüketimi kilo almanıza sebep olur.