1169gulpolat Merhaba anneler ve anne adayları 26 haftalık hamileyim bebeğimin baş büyüklüğü haftasından önde gidiyor engeli olur yaşamaz aldır diyor doktor ama kesinlikle aldırmayı düşünmüyorum başına böyle bir durum gelen varmı
Bellks 1169gulpolat kaç hafta önden gidiyor canım banada 14.haftada doktor kafası biraz büyük dedi ama ırsi olabiliyomus
yaasemin 1169gulpolat geçmiş olsun inşallah öyle bi durum yoktur tek doktorla kalmayın başka doktorlara mutlaka gidin kafasında ne sorun varmış ki önden gidiyor ve siz ikili test felan yapmadınız mı orda çıkmadı mı?
Busssx 1169gulpolat Nasıl bir doktor o değiştir benim oğlumun da hep 2-3 hafra önde gidiyordu başı çok şükür sapa sağlam 4 kg bir bebiş doğdu çokta sağlıklı bence başka doktora git canım
1169gulpolat yaasemin bu haftaya kadar hersey çok güzeldi iyiydi iki test te herşey çok güzeldi hiç bir sorun yoktu ama şimdi böyle diyor
Mucizemutlusu Busssx normal doğum mu yaptınız? Benimde şu an haftasına göre baya ilerde Koç alaca diyor doktor. Sezaryan olabilir dedi
Rapunzel3846 Busssx al benden de o kadar,hep kocakafalı oğluş geliyo derdi dr ve 4 kilo doğmuştu maşallah sübhanallah..
ovaninannesi Haftadayım ve şuanda başı sınıra yakınmış sadece normal doğum yapamazsın sınırı geçerse dedi dert etme kendine önde gitmesi normal
1169gulpolat ovaninannesi banada normal doguramazsin dedi ama ben zaten sezeryan istiyorum 4 cu bebeğim 15 yıl aradan sonra gelen mucizem o benim 😘
Busssx Mucizemutlusu 38 hafta da bende sezeryan oldum 4 kg doğdu bekleseydik iyice büyüyecekti karnım çok sıkışmıştı çok şükür sorunsuz doğduk
Mucizemutlusu Busssx çok şükür 🙏🏽 Ben de şu an 36 dayım ama koca kafa diyor doktorumuz sağlıksal bir sıkıntı yok şükür. Bakalım haftaya belli olacak sezaryan mı normal mi diye
Mucizemutlusu Busssx 😄 evet yaa. Koca kafa kaldı yavrumun adı. Teselli için de doktorumuz benimde büyük kafam dert etme belki doktor olur 😅
S1907 1169gulpolat bende 32haftalk hamileym benmknnde kafa çapı büyük haftasındn ama bana öyle diyen olmdı,kaç hafta ileride peki
1169gulpolat S1907 bende şuan 32 haftaligim kaç hafta önde olduğunu söylemedi tam olcemiyormus çok korkuyorum ve tedirginim çünkü dogsada yasamaz dedi çok kötüyüm şuan da 😢🥺
1erkekkannesiiii 1169gulpolat benim bebeğimin kafası da 2 hafta ileride bebişim de iri. Ama doktor korkulacak bir şey yok Türkiye’deki ultrason aletleri yurtdışı ölçüleri ile hazırlanıyor bizim normal insan yapısına göre degıl dedi. Koca kafalı toroman doğar bişey olmaz dedi. Bence doktorunuzu degıstirin