Biranneikibebe Merhaba İstanbul’da devlet hastanesinde kan pıhtılaşma testi yaptıracağım hangi hastanelerde yapılıyor biliyormusunuz Kocaeli’de KİT olmadığı için yaptıramıyorum İstanbul Anadolu yakasında yaptırmak istiyorum
Busra-hemsire Biranneikibebe kan pıhtılaşma testi dediğiniz APTT- INR testleridir. Neredeyse her hastanede yapılıyor. Pendik EAH, Kartal Şehir Hastanesi, FSM EAH, Ümraniye, Göztepe, Kadıköy kısacası yapılmayan yer görmedim 🙈
Biranneikibebe Busra-hemsire öylemi 🙈 faktör V faktör ll ve tromboz kardiyovasküler hastalık yatkınlık paneli işaretlenmiş yapılması gerekenlerde ☺️ Hiç bilgim yok testler hakkında da istanduldan da yaptırmadan dönmek istemedim aslında kartaldan alacaktım bana yakın olduğu için test alınmamaktadır diye ibare yer alıyordu oradan almadım bilen arkadaşlardan destek alayım istedim 😇
Busra-hemsire Biranneikibebe Bu yazdıklarınızla sorunuz arasında fark var ama :)) bu testler için kartalda yoksa bence de zeynep kamile gitseniz orası kesin yapar diye düşünüyorum 🥰
Biranneikibebe Busra-hemsire öyle mi ben kan pıhtılaşma testi istedi diye düşünmüştüm özür dilerim başlık yanlış oldu 🥲
pkos_dunyam Biranneikibebe Zeynep kamilden e randevudan tıbbi genetik bölümüne randevu alıp gidiyorsunuz hemen randevu bulunuyor zaten. Gidince hemen testi yapıyorsunuz o gün. Sadece sonucu almak biraz uzun sürüyor. Ben pıhtılaşma icin gitmiştim genetikte yaptılar sağolsunlar ve pıhtılaşma sorunum çıkmıştı iyi ki yaptırmıştım
Busra-hemsire Biranneikibebe ne demek rica ederim, kısa sürede yorulmadan halledersiniz, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🤲 🌺
Biranneikibebe pkos_dunyam evet aldım 10 gün sonraya randevu inşallah halledebilirim doktor kağıdım elimde zaten Kocaeli’de yaptıramadığımı söyleyeceğim anemnez burda hastanede alındı diğer tüm testlerim yapıldı zaten bir bu eksik çok teşekkür ederim tekrar
Biranneikibebe pkos_dunyam hanımefendi rahatsız ediyorum ama Göztepe şehir hastanesinde yaptırabilirmiyim bu testleri bilginiz var mı bir hafta öne çekmek amacım :) birde zeynep kamilde herhangi bir belge birşey istendimi sizden düşük yaptığınızı belgeleme vb
pkos_dunyam Biranneikibebe merhabalar yanlış bilgi vermek istemem bilmiyorum doğrusu orda var mı yada süreç nasıl işliyor ben Zeynep kamilde yaptırmıştım belge istemiyorlar eşinizde yanınızda olsun genetik isterlerse eşinizden de kan alıyorlar
Biranneikibebe pkos_dunyam anladım çok teşekkür ederim evet eşimle gideceğim zeynep kamili bekleyeyim garanti olsun 🙏🏻