vaveylaaa19 19 haftalık hamileyim kizlar 2 gündür bebeğim sürekli hareket ediyordu dönüyordu bugün sabahtan beri hiç hareket etmedi endişeliyim sizce ne yapmalıyım
Ahsenmom vaveylaaa19 İçin rahatlasın istiyorsan bir hastaneye git ama, düzenli hareket için çok çok erken
myangelson vaveylaaa19 haftan çok erken olur öyle arada 2 gün hareket eder 1 gün hissetmezsin falan normal bence yani panik olma canım
yanikkozaanne vaveylaaa19 canim benimkide öyle düzenli hareket olmaz bu haftalarda 1.gun çok hareketli olur 2 gün hissetmezsin normal
sevda_cicegi11 vaveylaaa19 kuzu ben 2 akşam önce acile gittim hareket hissetmiyorum ve hafif kasik ağrım var diye rahim kasılması cikti ilaç verdi bana
Ahsenmom vaveylaaa19 normal tabiki canım daha çok küçük ve kaç kat deri altında hareket ediyordur sen hissetmiyorsundur🌸
minik_koala_ve_annesi vaveylaaa19 24.haftaya kadar hareketlerde duzensizlik cok normal canim bazen bebek hareketleri hissedilmiyor endiselenecegin birsey oldugunu sanmiyorum canim
Nur8sonmezz vaveylaaa19 bende ilk haraketini 19-20 hafta arası hissetmiştim sonra 22. Haftama kadar hissederdim sizin gibi telaş yaptım ama normalmiş 24-25 haftalardan sonra daha çok düzene giriyor haraketleri daha erken kendinizi korkutmayın kalbinizi ferah tutun 🙏🏻💚
Dilek-K0 vaveylaaa19 çikolata yenilince hareket ediyor diye biliyorum ablamlar öyle yaparlardı canım denedinmi
mavimsiiii vaveylaaa19 merak etme bende o haftada 3 gün hiç bişey hissetmedim doktora gittim iyiydi 22 haftadan sonra eğer bi kaç saat bile etmezse gel dedi ama bu dönemlerde cok normal dedi