88h99 Kızlar bebek odası düzeni ya da dolab içi düzeniniz nasıl Sizinde varmı böyle ilham alayım da bende yapayım ☹️
-MinikveAnnesi- 88h99 içim açıldı resmen ne güzel düzenlenmiş. Bizim henüz dolabimiz yok o yüzden atamicam
Soruyorumm 88h99 hiç bir zaman böyle bir dolap düzenleyemem gibime geliyo ben düzen takıntılı değilim yapmak da zor geliyo
88h99 Soruyorumm çocuk olduktan sonra da bu düzeni sağlayabilmek zor zaten ama elimden geldiği kadar İNŞALLAH yaparım 😕😂
88h99 SutlacimiYedimmiBen hayır bu benim yaptığım değil ama böyle yapmayı düşünüyorum Allah’ın izniyle çok teşekkür ediyorum 😍🥰
Tunahan_rumeysa16 Çocuk doğunca ister istemez bozuluyor her zaman bu düzende kalamıyor maalesef canımız sağolsunnnn dağılır yeniden duzenlenir :)
izobellaaa-_- Bide benim yaptığıma bakın gidip bir daha toplayacağım duramıcamm kışlıklar gelecek daha diye biraz ds böyle yaptım ama bu dolabı görünce 🤦🏻♀️😂
Zehross03 izobellaaa-_- yaa ben sunu beceremiyorum iste kıyafet katlama becerisi 0000000 istifli duruyo
izobellaaa-_- Zehross03 sağol canım 🥰 daha yapacağım biraz üstünden sağma oldu hamilelik de yoruluyorum gözüme büyüyor bi zamandan sonra 🤦🏻♀️😀
izobellaaa-_- Dibekli teşekkürler en aşağıdaki çorapları görmeyin organize gelmedi daha yoruldum pes etmiştim😀😀😂
nilsmomy 88h99 dolap içi organizerler kullanınca düzenli olmak be o düzeni devam ettirmek çok kolay oluyor ben kendi çamaşır çekmecelerimde vs de kullanıyorum çok memnunum işimi kolaylaştırıyor bebek içinde onlardan alıp kullanıcam