KumsAlyaa Merhaba canım. Aynı benimde ikili temiz üçlü 200 /1 riskli çıktı. Perinatologa yönlendirecekler seni muhtemel oda amiyosentez yada felal dna ister.
Kii benden ısrarla istediler. Ulturasonda bebek ta herşey normaldı yaptırmadım ben. 3 perinatologa gittim biri çok korkuttu çenesi geri ufak gelişmiyor gibi gibi şeyler dedi amniyosentez istedi hayır dedim. Başka doktora gittim oda herşey normal çocuk doktoruna yönlendirdi anne karnındaki bebegi fetal eko diye incelediler kalbini. Sıkıntı görselerdi kalbinde amniyosentez verecektim ama sorun yok gayet iyi denildi. Buda yüzde 60, 70 hastalıkları yok sayabiliriz dediler. Rahatladım çok sükür.. Şuan 32 haftaya girdik ulturasonda herşey yolunda. 3 hafta önce bir doktora gittim nolur nplmaz baksın diye süreçleri anlattım neden bu kadar yordular sizi dedi baktı inceledi aynı kendine benzeyen bir tosun geliyor dedi. Süreç böyle canım 😘Ama o risk kagıt elinde ya nere gitsen korkutacaklar önce seni haberin olsun. 1 hafta uyuyamadım ben sözleri çok agır perinatologların.