Kelembekk hemsiree bebeğim 2hafta önde doktorum yaptır dedi aslında istemiyordum ama doktor söylediği için yaptırmaya karar verdim nolur nolmaz diye denedim ama 20dk dayanabildim hastahanede sonrası malum 🤮 benim gibiler napacak 😮💨
eylulicten Gebelik sekeri farkli bir olay. Ben hamile kaldigimdan beri troidim de sekerim de bitmedi. O yuzden cok zorlanıyorum. Kilosu da suyu da normal kan degerlerim de normal ama seker de cikti troid de. O yuzden yaptirmak lazim
Nskyhn egemomss tuzu çok yiyorum 🥺 çünkü düşük tansiyonum var ailede genetik. Ne zaman olcsek düşük yani yesem de faydası yok anlamadım bu işi.
egemomss benimmdunyamm o kadar haklısınız ki..peki Doğum yaptınız mı? Doğumdan sonra şekeriniz nasıl gidiyor?
Nskyhn egemomss ödem de yapmıyor.. yani yediğim tuz hiçbir şekilde vücuduma yaramıyor 🤦🏻♀️ yarasa zaten tansiyonum normale gelecek
baby3_ egemomss kesinlikle katılıyorum . Doktor gerek görmedi ama görseydi yaptırırdım. Bazıları da tetanoz olmam ne gerek var diyo
Sevgiiss egemomss o kadar haklısınki ama burda herkes doktor olmuş KESİNLİKLE YAPTIRMAYIN diyenlerin hepsi tıp okumuş eminim
Soruyorumm yanikkozaanne bıktım o kadından ona inananlara diyorum o zaman gidip kalp doktoruna doğum yaptırın