Cgdm34 merveaws ben sakaryalıyım canım ama tabı baska yere evlendım devlet hastanelerıne hıc gıtmedım ama ozelde sedat umur dıye erkek bır doktor var sakaryadakı bır cok arkadsım ona gıdıyor cok memnun kalan varmıs ınstagram sayfasındanda bakabılırsın doktora acıkcası sakaryada olsam gıdecegım tek doktor o olurdu 👍
Melekprenses ikicocukmeselesi bence de p stres seni germiştir sedat beyde doğum yaparken zaten ilk seni hazırlıyorlar o hazırlık aşamasında geriliyor insan sonra doktor geliyor sedat bey geldi 15 dk da bebek çıktı ve gitti doktor o kadar geri kalan kapatma işi yine ebeler yapıyor.
tugceyleminnak xy- merhaba ssvd hakkında bilgim yok benim ilk gebeliğim, şuan muayene ücreti 315₺ 😇 şuan doğum da 5300 ya da 5600 gibi birşey demişlerdi ama kasımda artacakmış 😕 normal sezeryan aynıymış
Elifharbi54 merveaws Sakarya doğum Hastanesi’nde duygu cebecik var aşırı ilgili bir doktor kesinlikle öneririm bilge Hastanesi’nde de Jülide acet var onuda tavsiye ederim muayene ücreti 245 TL
merveaws Elifharbi54 çok teşekkürler ben hala randevu alamadım devlet hastanesine bu doktoru da favorileyim
Sushiii merveaws bende Sakarya’ya yeni taşındım canım adapazarı medar hastanesine gidiyorum Burak bey 465 TL ücreti tavsiye ederim Sakarya neresinde yaşıyorsunuz
merveaws Sushiii Teşekkür ederim ben İlknur Hanıma gidiyorum çok memnunum kendisinden 😊Adapazarındayım
Sibelmr merveaws cnm bu ilkmur hanim dedigiz doktor hangi hastnarde ve muane ucreti ile dogun ucfeti nedr
smged as_af ogrendıkten sonra tekrar gıtmedım ama yuzde 99 olarak cınsıyet soyledı. Sonra baska bır doktor da bıkac gun once yuzde 70 olarak aynı cınsıyetı soyledı ama tabı benım ıcımde detaylıya gırene kadar bır suphe olcak gıbı gorunuyor ☺️ sız de degısım mı oldu?
merveaws Sibelmr Kendi kliniği var IMK klinik muayene ücreti 375 TL doğum ücretini sormadım henüz öğrenirsem yazarım size tekrar 😊
kimbuhemsire54 merveaws beyhekime gidiyorum bende sevilay bozkurt normal dogum dusunuyorsan mutlaka tavsiyemdir
as_af smged ilk cocugumda boyle bir sıkıntı yasadim ilk kiz dedi ozel sonra devlete gittim erkek dedi sonra her gittigim dr a cinsiyet sorar oldum malesef o yuzden 2. De bekleme halindeyim kesinlik için 😒
smged as_af anladım. Ben 13 haftalıkken ogrenmek ıstedım. Tahmınım senı sonrasında hayal kırıklıgına ugratabılır dedı. 16.haftada yuzde yuz kız ama ben yıne de yuzde 99 dıyım bıraz yanılma payım olsun dedı hatta ☺️☺️