babyiscoming_ Kızlar bu ay ovülasyon testi deneyeceğim ama nasıl kullanacağım hakkında kafam karışık, tam olarak çift çizgi belirgin olunca mı ilişkiye girmek gerekiyor? Yardımcı olur musunuz
1072PINAR babyiscoming_ Çift çizgi belirgin gördüğünüz ilk gün ve sonraki iki gün deneyebilirsiniz.Cizgi koyu olur bir gün sonra yumurtlama olur genellikle.
Cansu355 babyiscoming_ Canim onlara guvenme pek cunku ben denemedim olmadi. Adetin biter bitmez gun asiri iliski olsun mutlaka biri denk geliyor yumurtlama gunune. Bir yandan da o tur testler insana stres yaptiriyor. Rahat ol ve bunu tecrube edinmiş anne adayi olarak soylemiş olayim işr yarayacagini umuyorum❤️
yanikkozaanne babyiscoming_ canim bende bu testler ile hamile kaldım elhamdülillah.. Hergun aynı saatte yapmaya dikkat et öğlen 12 ile 4 arası ideal saatler.. İlk idrarla yapılmıyor.. Yapmadan önce 1 saat sıvı alımını kes.. Her zaman ikinci çizgi silik çıkar çünkü lh hormonu her zaman vardır vücudumuzda.. Yumurtlama günü ikiside aynı koyulukta veya t çizgisi c çizgisinden daha koyu olur.. Bu günü ve sonraki 2 günü değerlendiriyoruz.. Teste devam ediyoruz test eskisi gibi çıkınca yapmayı bırakıyoruz bu yumurta çatlamış demek.. bilmem anlatabildim mi
yanikkozaanne Cansu355 neden guvenmeyelim kullandığınız markadan olabilir belki ya da sıvı alımına mi dikkat etmediniz acaba.. 2 günde bir ilişki evet denk gelebilir ama şöyle de birşey var her zaman denk gelmiyor kaçırdım mi diye ben daha çok geriliyordum açıkçası.. O yüzden ovulasyon testi pozitif görünce degerlendirmek bana daha mantıklı geliyor..