limoncicegimFO bu arada ilaç konusunu şöle anlatayım demir ilacı d3 ler balık hapı zaten kullanılıyo tabi sürekli balık yiyen biriysen bazen gerek görmüyorlar ama genelde herkez doğuma kadar kullanıyo benim b 12 düşüktü önce ağız spreyi verdi d3 ke beraber ama b12 hiç yükselmedi devlette ödemiyor zaten 2 kutu bitirdim iğneye geçirdi 2 kutuda öle bitcek şimdi 2 doz kaldı 10 tane iğne yani anca yükseldi sonra bana diyoki doğuma kadar yinen sprey e dedim ki hocam zaten yeterli olmadı iğneye geçirdin belki dozu yeterli değil dedi tamam amenna ama ne diye doğuma kadar en sonra tathlil sonuçlarına gmre ben kullanmk istemiyorum deim eğer bebeğime bi sorun olulturmayacaksa oda tamam dedi düşük iğnesi vermişti 20 hafta dedi sonra 30 hafta dedi devam ha bu benim işime geliyo çünkü bu bebeğimi koruyo doğuma kadar bile yaparım sorun yok zaten tüp bebkte il 3 ay bunları yapıyorsun ilaçlar iğneler bebeğe bişey olmasın diye 3 sonrasında da hafta da bir olarak devam ettirdi farklı iğne olark diğerini hergün yaptırdı tüp bebek doktorum d 3 dede 2 kutu bitir bırak dedi en son kontrolde doğuma kadar diyo anlıycağın çok sıkıldım değerim gayet iyi
Artık midem almıyor ilaç ilaç ilaç doktora güvendikçe ilaçlar çoğalıyor 😃 tamam koruyonda bu kadar ilaç bünye kaldırmıyor sonrarda kilo alma bak kullandığım ilaçları sayayım 🤭 tiroit hapı d 3 sprey b12 iğne düşük iğnesi kan ilacı balık hapı corasprin kan sulandırıcı iğne popom ayrı karnım ayrı delik deşik oldu bide bunun tedavi iğnesi ilacı var çok şükür sonu güzel oldu ama hanfendiye kalsa ilaçların etkisi gitti kilo alma diyo vitaminler dahil Aralık ayındab beri ilaç iğne kullanıyorum dile kolay onun için zaten de pahalı doğum da olmuycak onda o yüzden jiç strese sokamam kendimi