Sltnemir Annesininportakali53 cnm 9 10 günlük iliskiye göre değerin çok yüksek değil mi senin nerdeyse 2000 e yaklaşmış
Sltnemir Annesininportakali53 üstüne görme felan olabilir mi acaba cnm ultrasonda kaç haftalık çıkıyor bebeğin
Annesininportakali53 Sltnemir başlarda haftasına göre bir hafta öndeydi. Üstüne görme diye birsey yok yerlesme kanamasi var oda bende öyle olmadı . Dediğim gibi başlarda bir hafta önde gidiyordu şuan haftasiyla uyumlu kilosu önde 27 haftalığız
Annesininportakali53 Sltnemir imkansız diye birsy yok doktorum ikiz gebelikten suphelenmisti ama benim ki tek canimbeta herkeste farklı oluyormuş bazılarının hızlı artıyor bazılarının yavaş artıyormuş
Sltnemir Annesininportakali53 benim şimdi 1 hafta oldu kan versem çıkar mi ilişkiden sonra 7. Günüm kısmetse 3. Olacak
Annesininportakali53 Sltnemir bilemiyorum canım genelde 15 ten sonra çıkıyor ben çok erken öğrendim belirtilerim den şüphelenip 9. Gun yapmistim ama bazen gec yumurtalama oluyor vs. O yüzden ilişkiden bir 14 gün geçsin bence
Cansu355 Adyokisimsiz Adetin bir hafta kadar geciktiyse sabah ogle aksam farketmez cikar. Ben aksamustu yapmistim adetim 1 hafta gecikince. Damlatir damlatmaz 5 saniyede cift cizgi olmustu
Cansu355 Aysehsdmr Huhuuuu Bebek geliyorrrrrrr🫄🫄🫄🫄 tebrik ederimmmm saglikla gelsinnnn insallahh minnoş🐣🐣🐣
Sltnemir Annesininportakali53 cnm ilişkiden 14 gün sonra öğrensem adet günü pozitif görsem bu geç döllenme mi oluyo