-asli42 Merhaba 10+6 haftalığım ikiz gebelik yaşayanlarda hissedilen neydi acaba ~~~~ kaçıncı haftada öğrendiniz ikiz gebeliği Benim kardeşlerim ikiz ve ben de çok kilo aldım acaba ikize yorulur mu Herkese iyi günler ,teşekkürler 🙏🏻
geyiksaniye -asli42 ben 6. Haftada öğrendim şuan 30. Haftadayim 8 kilo aldım şuana kadar ve maşallah maşallah bebişler beni asla yormadi
Portakalcicegi -asli42 benim betam çok yüksek çıkmıştı ilk kan verdiğimde 800 lerde iken 2 gün sonra 4000 küsur olmuştu normalde üç güne bir 2 kat artar demişti doktorum ama benim ki baya fazla artmıştı ama tabi onunla alakası var mı bilmiyorum ☺️ ilk gittiğimde keseler gözükmedi ikinci gittiğimde gözüktü ama kalp atışlarını duymadan emin olamayız dedi doktorum sonra ki gidişimde de kalp atışlarını dinledik ondan sonra emin olduk ☺️ yaklaşık 5-6 hafta civarındaydi ☺️
-asli42 -asli42 geyiksaniye geyiksaniye İkiz bebek erken mi öğreniliyor yoksa hala şansım var mıdır 😇
geyiksaniye -asli42 evet erken öğreniliyor hatta daha kese görünmeden kan değerime gore doktor yorum yaptı ikiz olabilir diye ilk kontrolde görmedi ikincide olusmustu
Kmelikem1 -asli42 ben 12. Haftamda kanamam olduğu için gittim ondan öğrendim. 8. Haftamda doktor gormemisti.