Dsa Merhaba ikiz-üçüz anneleri burada buluşalım, dertleşelim, birbirimizi tanıyalım, birbirimize destek olalım. Bir arkadaşım isim konusunu açınca, uzun zamandır aklımda olan çoğul gebelik konusunu açayım dedim. Birbirimize şifa oluruz inşallah 🙏
Yelz_91 Dsa mrhba bizde 23 hftalık çift yumurta ikizleriyz😊gecn hafta oğlum 511 gr kızım 433 gr dı. Şuan öne eğilmkte çorap ve aykkbı giyerken zorlanıyorum . Spor eğitmeniyim işime devam ediyorum ama eski enerjim yok tabi 7 hfta sonra izne ayrılacağım . Sizin ne kdarlıklar ve hangi ildesiniz. Ben izmrdeyim . Alsnckta şerife dikayak a gidiyorum
Esrakurukuz Yelz_91 merhaba bende çalışıyorum ama masabaşı iatanbuldayım 8 haftalığız şuanda yeni ögrendim sürpriz oldu
Esrakurukuz Yelz_91 heyecandan sormadım bilmiyorum doktoru aradım yemekteymiş öğleden sonra arayacağım tekrar 8 haftalık olduk
Esrakurukuz TwinsmomDA evet gördüm 😂😂😂ama sonra farkettim herhalde doğmuştur 3 sene içinde saklamamıştır dedim kendi kendime gülme tuttu 😂
TwinsmomDA Minicikbiranne ben tüp bebekle kaldım ama tek embriyo transferiydi tek yumurta ikizleri oldu
Minicikbiranne TwinsmomDA TwinsmomDA ya bende aşılama ama daha belli değil sadece 3 yumurtam çatlamış ikiz olasılığı varmı diyecektm
Minicikbiranne TwinsmomDA ay aşılama yazmışım çatlama iğnesi ya 3 tane yumurtam vardı solda ki 17,5 sağda 18 ve 20 sonra kontrole gittim üçüde çatlamış dedi🙈çok heyecanlıyım heyecandan kalbim ağrıyor artık😁