• Gebelik
  • Hamilelikte hangi marka magnezyum ilacı kullanıyorsunuz?

ElifAkyol ben 32de velbon exeltis kullanmaya başladım yoğun el bileği ve ayak ağrılarımdan dolayı. Ondan önce multivitamin ve demir alıyordum sadece el bilegime iyi gelse de ayaklar aynı. Ödemden de olabilir tabi bilemiyorum.

4peynirlipizza 100 tl gibi bir fiyata almıştım tadı tuzu yok ama malesef biraz büyük bir kapsül 1 2 kere yutamayıp cıkardıgim oldu.

Busekradg Evet benim çok fazla kramplarim oluyordu kasılıp kalıyordum . Magnesium diasporal gece yatmadan 1 saat önce yarım bardak suyla karıştırıp içiyorum . Kramplarim kesildi bel ağrılarım kalmadi

Bms28 Doktorunun verdiği her ilacı kullan kullanma dediklerini kullanma diğer söyleyen herkese karşı da kulaklarını tika

ElifAkyol osteocare kullaniyorum 3 4 kere değiştirdik magnezyumu bu çok iyi geldi bana

Bms28 Ben doktoruma güvendiğim için doktorum dışında kimseyi dinlemiyorum açıkçası. Sifa olsun inşallah 😇🙏

Cntkn Ben işte o suya atılandan kullanmıyorum içemiyorum daha doğrusu o yüzden onun hapinı içiyorum o yüzden mi etki etmiyor acaba🤧🤧🤧

Bende velbon kullanıyorum. Aşırı memnunum. 2 hafta kadar bıraktım bitmişti ödemden dolayı tekrar başlamak istedim ona da çok iyi geldi. Kollarim ve ellerimdeki uyuşukluk sebebiyle başlamıştım daha önce de. Tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim kızlar
        Eczaneye soracağım bakalım hangisini önerecek doktora gitmeme daha var
        Ağrılardan hiç yatamıyorum

ElifAkyol magnimore plus kullanıyorum kahvaltıdan sonra 2 tablet, bacak ağrılarıma çok iyi geldi. 16. Haftada başladım. Fiyatı biraz pahalı ama kesinlikle değer

Ysmndnz
        Ben gebelik öncesi osteo bi flex kullanıyordum
        Biraz var içinde hamilelikte kullanılmaz demiyor doktora danışarak alınız diyor bunu da doktoruma soracağım kullan derse bunu da kullanırım buda pahalıydı aldığımız zaman

ElifAkyol microbon k kullanıyordum etki etmiyor zannediyordum ama ediyormuş hiç krampım sancım olmadı rahatsız eden, ne zaman ki bitti birkaç gün alamadım bacağıma şimşek gibi kramp girdi tüm gün hissettim onu

ElifAkyol magnorm diye bisey kullanıyorum suya atılıyor. Ama işe yarıyormu bilmem 😂