Nurr_22_22 Babybaby12 evlendikten 10 ay sonra hamile kaldım 1 senelik evliyim şimdi 4 aylık hamileyim
TinyBabys Babybaby12 ilk bebeğimde 6 ay boyunca defalarca denedik. Tam bu ay da olmaz nasılsa reglim geçsin de bi doktora gidelim dediğimiz ay oldu şükür. İkinci bebeğimde reglime 2 gün varken nasılsa yumurtlama falan olmaz bi kere korunmayalım dedik, oldu ☺️
minnakannesi08 Babybaby12 ilk evlendiğimde 1 sene 3 ay sonra gebe kaldım 7 ay denedim canım 2.gebeligim habersiz kaldım düşükle sonuçlandı şimdi 3.gebeliğim düştükten 5 ay sonra oldu 6+1haftalık hamileyim
Meea Babybaby12 evlendiktten 5 ay kadar korunduk çocuk isteyince ilk denemde tuttu 😂😂diğeri ikincisinde insalalh istediğimiz zaman olur rabbim aratmasın 🤲🤲
sevcane Planladıktan 5 ay sonra gebelik meydana geldi . Takip ettiğim aylarda olmadı , farkında olmadığım ve bu ay olmaz dediğim ay oldu . Gerçekten stres çok etkiliyor .
Ebrarabla_06 @“Babybaby12”#p23966987ilk denemede hamile kaldım düşük yaptım tekrar 3 ay sonra hamile kaldım şimdi de 26 haftalık hamileyim