Busracikk Stoppedstar kadın doğum olarak mı aliyorum orkun beye randevuyu yoksa perinatoloji olarak direkt alabilir miyim ? Tesekkur ederim bilgilendirme için
Stoppedstar Busracikk Bu bağlantıdan Özel öğretim üyesi muayene randevusu —— kadın hastalıkları ve doğum —— Orkun hocanın takvimi
nez10 Busracikk baün sitesine gir online rndevu al ama Orkun bey cok yoğun ve mümkünse özel ücretli olarak al ki bekleme canım
Busracikk nez10 evet gerçekten çok yoğunmuş, ara tatil zamanı için lazımdı bana fakat yok, en erken 3 hafta sonraya var. Peki randevu almadan gidişle bakıyorlar mi sıraya girsek orada
nez10 Busracikk evet perinatoloji alıyorsun eğer takipliysen kadın doğum Dr u kendi yapıyor Orkun Çetin e al randevunu direk kesin net
Stoppedstar nez10 ben hiç perinataloji almadım. Hep kadın doğum seçeneğinden aldım. Perinatolojide randevu gözükmüyor ama kadın doğumda orkun hocaya var.
Busracikk Stoppedstar cok tesekkur ederim bilgi için, simdi bakma şansım oldu 2 hafta dolu ben de ara tatil zamanı gitmeyi düşünüyordum. Randevusuz gidince de bakıyorlar mi bilginiz var mı sabahtan ya da mesai bitimine yakın
nez10 Stoppedstar evet kadın doğumda görünüyor Orkun hoca perinatolog sadece neden orda anlamıyorum;) ben Gürhan hocada takipliyim o yüzden hiç randevu almadım daha
Busracikk nez10 detaylı için Gürhan hoca da bakıyor mu peki ? Dediğiniz gibi perinatolog kısmında sadece Orkun bey gözüküyor
Stoppedstar Busracikk açıkçası bilemiyorum. Her sabah bakın ama tekrar. Yer açılır belki. Orkun hoca çok iyi diyorlar herkes ona yönlendiriyor. Kalabalık olur ondan.
nez10 Busracikk canm bakıyor ama Orkun bey e gitmen daha uygun olur randevusu vardı 23ünde gördüm ben
AAylinnnn Damlacaa ben şubat ayında Laparoskopi olmuştum benimde kimse olmadığı için eşim kaldı yapacak bişeyim yok bişeyde dememişlerdi.Şuan ne durumdadır bilmiorum