kubranuraydiiin Hanımlar selam, Bugün polikliniğe kontrol için geldiğimde suyum azaldığı için ve normalde 35+6 dayım ama bebeğim 32+5 gözüktüğünden acil yatış yaptılar. Şuan nst bağlıyım önce suni sancı verecekler dualarınızı eksik etmeyin 🙏🏻
Htchma1 kubranuraydiiin Allah yardımcın olsun inşallah sağ Salim doğurur yavrunu kucağına alırsın lütfen deneyimlerini bizimle paylaş
Nisayazc kubranuraydiiin polikinlige nas gittiniz randevu bularak mi bende cam sakueada dogum yapmak istiyorum bebegim makat gelisli 35 haftaligim
kubranuraydiiin Htchma1 Çok teşekkür ederim çok şükür doğdu bebişim biraz kendimi toparladıktan sonda mutlaka burada paylaşacağım 🙏🏻☺️
kubranuraydiiin newbar Evet doğum yaptım zorunlu sezeryan oldum kendimi toparladıktan sonra herşeyi anlatacağım 🙏🏻☺️
kubranuraydiiin _edakrsu22 Çam sakuradan önce özele gitmiştim oda çocuğun geride olduğunu söylemişti ama bu kadar fazla değildi
kubranuraydiiin Nisayazc Evet randevu alarak gittim normal rutin kontroller için gittim ama birde kendimi doğumhanede buldum ☺️
kubranuraydiiin newbar canım etiketlemeyi unuttum kusura bakma ama profilimden bakabilirsin paylaştım 🥰