Bahar-u Cigdemcik_28 kaç haftalık dogdular kaç kilolardı. Umarım en kısa zamanda toparlanır🤲🙏 bizim bebişlerde yogun bakımda 🥺
Cigdemcik_28 Bahar-u Allah yardımcımız olsun hepimizin inşallah sizinki kaç haftalık doğdu hangi hastanede yatıyor
Cigdemcik_28 Bahar-u oy maşallah Allah’ım size bağışlasın durumları nasıl ?ne diyorlar Doktorlar Bizimki havadan ayrilamiyor kalbinde de pıhtı var kan sulandırıcı kullanıyor
Bahar-u Cigdemcik_28 yani iyi diyorlar sadece ,daha yeni girdikleri için küveze çok bir şey demediler henüz. Rabbim şifa versin sizin minnoşada İnşallah en kısa zamanda toparlanır 🙏🤲
Cigdemcik_28 Bahar-u amin Allah razı olsun canım seninkilere de Allah’ım şifa versin bian önce geçer herşey inşallah 🤲
mor_menekse1 Cigdemcik_28 merhaba canım daha once knşmuştuk bebegin nasıl oldu daha iydir inşAllah merak ettim
Cigdemcik_28 mor_menekse1 kusura bakmayın Yeni gördüm çok şükür iyi biberona geçtik emme refleksi güçlensin emziricem ondan sonra taburcu Allah’ın izniyle inşallah canım 😘🤲
mor_menekse1 Cigdemcik_28 ay inşAllah cok sewindim Rabbim Saglıkla kvuşmanızı nasip etsin inşAllah ❤️
agsym Cigdemcik_28 34+6 haftalık gebelik şekerinden dolayı erken doğum yaptım bu gün 31 gün oldu makinadan çıkarıyorlar 4yada 5 gün fanus içinde oksijen alıyor yoruldu deyip yine makinaya bağlıyorlar çok korkuyorum kötü bir şey olur diye çevremde makinadan çıkıp tekrar giren olmadı sizin nasıl oldu iyi şeyler duymaya çok ihtiyacım var 😭
Hasonoral Kizlar bana da dua eder misiniz 😔 25+3 600gr bebeğim doğdu 81gub önce hala solunum cihazına bağlı entubeyiz 😏 şimdi bir de enfeksiyon oldu cigerlerinde bu durumu yaşayan var mı 😔 nasıl ilerliyor süreç
pnrck Hasonoral benim bebeğim de şuan kuvözde 38.günümüzdeyiz. Sizin bebeğinize de ara ara entübeden çıkarıp burnuna verdiler mi oksijeni
Hasonoral pnrck merhaba, bizim 25 gün önce denendi 1 gün dayanabildi, 20gun önce tekrar burnundan oksiyen verildi 1 hafta dayanabildi yoruldu, şuan hala entubede ağzından oksije. Veriliyor