izobellaaa-_- 35+3 şimdiye kadar 14 kilo aldım. Ama son 2 aydır alamıyorum nedenini bilmiyorum sıcaktan galiba 😀🤦🏻♀️
09Tugba_0909 izobellaaa-_- bende sıcaklardan dolayı yemek isteğim bile olmuyor sıcak benim iştahımı çok kapattı
09Tugba_0909 Serapppp61 valla kendimizi aç bırakmıyoruz aç degilkende gdiip yemek yemiyoruz acıkınca doyana kadar yiyoruz ama yinede almadım bence herkes kilo alicak diye birşey yok çünkü herkesin hamileliği bir olmuyor benim sıcaklardan dolayı iştahım çok kapandı hatta bu hafta doktoruma sorucam iştah açıcı vitaminleri varsa kullanmayı bile düşünüyorum.
berosunannesii 09Tugba_0909 bebiş 1 kg olmuş doktor haftasıyla normal dedi canım önemli olan zaten bebeğin gelişimi biz 5 kilo alsak da 15 kilo alsak da o kilo bize zarar her şeyi yiyeyim de bebek kilo alsın sağlıklı olsun diye bir kural yok zaten
09Tugba_0909 nilsmomy farklı birşey yapmıyorum canım sadece sıcaklardan dolayı çok fazla yiyemiyorum bunaliyorum sürekli
snmhsnn Damla1995 aha da bu ben 😍 öyle çok zayıf da hamile kalmadım neyse sonunda vereceğiz olan oldu hamilelikte de almadık demeyiz 😀🤲☺️
KbrADmrci_2015 38 haftalık olduk sadece 1 kilo aldım oda akşamları tartılınca öyle çıkıyo sabah uyandığımda hala aynı kiloda olyorum. Bebek 3200. 3300 gibi dedi çarşamba günü. Herşeydende yiyorum açta kalmıyorum ama ben emzirirken kilo alanlardanım☺️ o daha kötü