Hanımlar merhaba 19 mayısta düşük yaptım kalbi durduğu için. Doktorum beni uludağ üni. Tekrarlayan gebelik kayıpları bölümüne gönderdi 2.düşüğüm olduğu için. Bebeği genetiğe gönderdik bir sorun çıkmadı. Neyse ben bir yandan testleri verirken 1 regl sonra hamile kalmışım. Kürtaj olduğum için de düzensizdir diye sallamadım sonra kahverengi lekeler bitmeyince test yaptım 6+6 hamileymişim. Öğrendiğimden beri sürekli karın ağrısı sürekli kahverengi lekeler bir kere kırmızı kanamam geliyor geçmiyor. Bu esnada kan sulandırıcı, folbiol, progestan fitil kullanıyorum. Bugün randevum vardı üniversitede. Dün okadar çok ağrım oldu ki bugün kesin bebek gitti diye girdm. Doktor bebeğe baktı bebekte bir sıkıntı yok çok şükür dedi. Kanama alanı var dedi. Ama iyi ki bebeğin beslenme yerinde değil dedi. Düşük yapmıyorsun ama dikkat etmen lazım dedi. Bazen böyle kanamalar kahverengiler oluyor dedi. Seni riskli gebeliğe yönlendircem orda bütün testlerin yapılacak ve haftada 1 çağırcaklar bu kanama geçene kadar dedi. Benim ayrıca özelde bir doktorum var. Ben artık burdan mı devam etcem? Nasıl olcak farkı nedir? Hiçbir fikrim yok bu bölümle ilgili. Bana bilgi verir misiniz, muhabbet edelim 🙏🏻 bebek çok iyi çok şükür bir yandan da çok mutluyum 🙏🏻 🧿