Eldgrn Esramuslu kaç kilo Almanı beklemiş ki kaç haftsliksin canım bu arada. Ben 15+2yim 8. Haftama kadar 3 kilo aldım sabit tutmaya çalıştim ama şimdi 1 kilo daha almışım toplamda 4 kilo oldu ama kusma bulantı olmadı iştah hep açıktı benim bide
KayraVeAnnesi_06 Esramuslu 2 kilo vermiştim 4.aydan sonra tekrar aynı kiloma geldim . Ayrıca önemli olan sizin kilo alıp vermeniz değil bebeğin gelişimi
mommytobe_ Esramuslu ayni kilomdayim 80 kg da oldugum icin doktorum iyi oldugunu soyledi. Bebegin kilo almasi onemli annenin degil
Esramuslu Benim bulantilardan dolayi iki kilo vermistim onceki kilomu baz aldi galiba az almissin dedi bilmiyorum 🙄
Ozgeseker Esramuslu 7 aylığım 1 kilo bile almadim ama bebeğimin haftasına göre kilosu boyu her şeyi normal çok şükür önemli olan bebek sonuçta niye öyle dedi ki acaba doktorunuz 🤷
Eldgrn poyrazvearya Buseufuk1531 Aynıyız tek değilmişim kusma bulantı yaşamadan iştah açık olup kilo alan
mommytobe_ Buseufuk1531 sen gerektigi kadar protein karb ve yag al gunde iki ogun yap atistirmaktan uzak dur gec yeme zaten bebek almasi gerekeni alir ceviz tarzi kuruyemislerle de gelisimini desteklersin gece uyumadan mesela bir kase yogurt ye ya da bir bardak sut ic yani ekstra bisey gerekmiyor bence
poyrazvearya Eldgrn aynen öyle umarım bi süre almayız 63 dün şuan 65 çıktım ama iki gün önce 66 ydım biraz bişiler yesem yine 66 olur 😂
Xxxl 27 haftalığım toplam 5 kilo aldım bebeğimin gelişimi iyi siz değil bebek alması gerek bence doktor yanılmıştır ve 5. Aya kadar hiç kilo almamıştım
Edakrcc 56 ile hamile kaldım ilk üç ay beslenemedigim için 49 a düştüm şimdi 19 haftaligim 55 kiloyum bence bünyeyle de alakalı kilo alma verme olayı .bebek saglikliysa annenin kilo almaması daha iyi diye düşünüyorum.