KubraKaranKaya Benannemioluyorum yok ikea değil ama onun modeli. Almila mobilyadan aldım montesori diye geçiyor
Elayfers Benannemioluyorum merhaba 🌸 Biz Almila mobilyadan aldık ama zamlardan korktuğumuz için 20.haftalarımızda almıştık o zaman fiyatı 16bin küsürdü. Düz model almak istedim bilerek uzun süre en az 15yaşına kadar oda değiştirmek istemiyorum :) beşik kısmı tek kişilik yatak oluyor bozunca iki komidin çıkıyor sanırım çoğu böyle oluyormuş 😊
heyzil06 pamukannesi25 aaa gerçekten mi? Bunu hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim 😍 mobilya bölümünde çalışanlardan mi bilgi alabiliriz acaba benim hiç bilgim yok bu konuda çünkü
pamukannesi25 heyzil06 evet orda zaten beraber tasarlıyosunuz ona göre fiyat belirliyolar bi kısmını bende yüklük gibi kullanıcam mesela oraya iki raf yeterli gibi gibi biz baya araştırdık dışardan yaptırmaya gerek olmaıdğına karar verdik ☺️ Rica ederim 🙏🏻
Hulus Minianne04 ne yazık ki artık şartlar çok zor hersey cok cok pahali. Olur olmaz moralinizi bozmayın gun dogmadan neler doğar.
Khilal tazecikannee henüz kulpları ve bi kaç dekoratif eksiği bitmedi ama bizimki bu şekilde hepimiz güzel günlerde sağlıkla kullanalım inşallah 🌼
Nazendehanim Khilal merhaba yatağınız nerden 😍 çok güzel takım olmuş, beşik düşünüyordum ama hoşuma gitti
Brcavsr elifuslu1002 Bende aynı şekilde yaptım. Yatağıma bitişik sallanan anne yani. Ayrı oda yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten 1sene kadar bnmle uyuyacak. Durmadan baska odaya koşup durmak ne bilim 😁
elifuslu1002 Brcavsr aynen öyle valla hem başka oda kurulsa bile ben yanımdan ayırmam bir süre çünkü daha çok küçük olcak kıyamam
Efnanada Zeraa imalât üzerinden satış yapıyor ondan uyguna veriyor mağzası yok bildiğim kadarıyla siteler akçakale sokak 40 numara
Muge_K Uzayevren bende alicam da onun icin sordum. Baby door marka 600 TL fiyatı var. Görüntüsü aynısı sizinkinin.
Sehrbnon122 Busraalpaslan canım o kat katlı olan sepetini nerden aldın yaa bende böyle bisey almayı düşünüyordum da
simgekaya tazecikannee İstanbul ve Tekirdağ için babyci öneririm instagramdan takip edin magazalarida var Pendik’te
busraacarekici ayseuzun çoook teşekkür ederiiiz😍 duvardaki sticker linki bırakıyorum🙈🫶🏼 https://ty.gl/3wmsjhu00w
simgekaya tazecikannee mağaza Pendik’te malesef ama Instagram whatsap üzerinden sipariş olusturuluyor
1991c Kbra52 merhaba odanız takım mı siz mi takım yaptınız birde dolabınız nereden güle güle sağlıkla büyütün bebeğinizi ☺️