tezecikanne tazecikannee daha oda yapmadım gardrobumda bebeğime bı yer açtım beşiği de odama koydum suanlik misafir odası olarak kullanıyoruz oğlumun odasını Nisan gibi başlayacağız yapmaya ama güzel post olmuş fikirler arıyordum bakalım neler varmış 🙂
MMelissaaa- esilaam_123 çok güzel biz daha yeniyiz beklemedeyiz. Bu tarz beşikler iyi mi sanırım sonra yatak oluyor
Esra_eser esilaam_123 bizde arıyoruz ama bunun gibi sadece dolap ve sifonyer alicaz sorması ayıp fiyatı nedir
Senazeynep34 izobellaaa-_- tam evcilik oynamalık, hayal gücü geliştirmelik oda 😀 bana komşudan beşik ve şifonyer gelmeseydi böyle oda yapardım 😀
esilaam_123 tazecikannee amin inşallah biz 9bine almıştık o zaman ilk cinsiyetini öğrendiğimizde 12haftalikken şuan 34 haftalık olduk fiyatları artmış sanırım
Ilkhayat izobellaaa-_- içinde dolabı sifonyeri birde yatakmi var canım halısı felan varmı bide nereden aldın
izobellaaa-_- tazecikannee link atayım canım Setay Montessori Çocuk Odası, Dolce Montessori Bebek Odası Takımı (Beşik + Dolap) https://www.hepsiburada.com/setay-montessori-ocuk-odasi-dolce-montessori-bebek-odasi-takimi-beik--dolap-p-HBCV000004WD50?magaza=Setay+Mobilya1&url_src=ios-product-detail Bunun komidinlisi daha güzel eğer ihtiyacım olursa onu da ayrı alacağıma komidin ihtiyacınız varsa ona ds bakın isterseniz 😀
Gggggbbbbbbeeeee Kbra52 çok güzel olmuş benimkinin cinsiyeti belli değil ama özellikle yatağının ve malzemelerinin linkini atarmısınız
Bebisinizz Kbra52 yaaaa odanıza bayıldıımmm😍 sağlıkla gelsin inşallah miniğimiz benimde kızım olacak ona da böyle oda yapmak ve sağlıkla kucağıma almak nasip olur inşallah 🥰
esilaam_123 Esra_eser biz 9bine aldık ama şuan fiyatı ne kadar bilmiyorum babymalde 2ay öncesinde 12 bindi
tazecikannee izobellaaa-_- valla bravo 🤣 ben eşya almayı netten cesaret edemiyorum ama ufak tefekleri alıyorum