Figenslmn nfssultan1 benim kızım da böyleydi bende devlet gidiyordum 30 haftalık Ken başladı gerileme doğuma kadar 3 hafta oldu plasenta yaşlanıyor denildi bebeği beslemesi yavaşladı ilk gebelikti 38 haftada suyum azaldı yatış verdiler 38+3 de normal doğum olmayınca sezeryan oldum kızım 2670 grm doğdu şükür sağlığı yerindeydi bu benim için en güzel şeydi şırınga ile besledim 2 ay sonra düzeldi olumsuz yönümüz az oldu canını sıkma sağlığı yerinde olsun da haftası geri olsun şimdi kuzum 19 aylık ve sağlıklı tek sorun bağışıklığı düşük çok sık hasta oluyor canı sağolsun şuan 2 gebeliğim oğluma hamileyim oğlum da 1 hafta önde gidiyor gebelik te herşey ola bilir kafanı takma. Sağlıkla zamanında doğsun inşaallah.
nfssultan1 Figenslmn Çok teşekkür ederim evet kesinlikle haklısınız her an her şey olabiliyor yanılma payları çok oluyor tek duam sağlıkla gelsin de inşallah bir şekilde hallolur diyorum artık
zizi1985 32-33 haftalardan ıtıbaren 2-3 haftayla baslayan karın gerılıgı 4 haftaya cıktı.38. Haftada dogum yaptım.Cocugum gayet saglıklıydı.Kendımı yedım gunlerce.Şuan 1 yasında
Akmelkee Betusgani benimde karın çevresi geride bebeğiniz sağlıklı mı nasıl ben çok korkuyordum doğduğunda karnı küçükmuydu
Betusgani Akmelkee elhamdulillah sağlıklıyız, karnı falan hiçbir şeyi küçük değildi sadece zayıftı, kafa ölçümü ve boyu normaldi ama cok çabuk toparlandı anne sütüyle, endişe etmeyin 🙏🏼🌸
Akmelkee Betusgani gene rahatsız ediyorum ksuura bakmayin 😔 karniniz sizinde küçük lmuydu ben 39 haftadayim hala karnım küçük kilosu 3 kilo ama karnım çok küçük anlam veremiyorum devlette ağzını açıp düzgün cevap vermiyorlar 😔😔
Betusgani Akmelkee Estagfurullah ☺️ Evet evet benimde küçüktü karnım hatta en son kontrolümde 37 haftalikken doktorum karnın da küçük senin dedi, 3 gün sonra doğurdum 😅 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, korkmayın 🥰