Feyza-nur Merhaba hanımlar sürükleyici netflix disney amazon hiç farketmez dizi önerisinde bulunur musunuz ?
Biricigimmm Feyza-nur kore dizisilerini çok seviyorum ben son izlediğime bir bak istersen Birth of beauty
ebruee Feyza-nur netflix how to get a way with murder uzun sezon hiç sıkılmayacağınız bir dizi, başrol avukat bir kadın ve öğrencilerden oluşan ekibi. türlü türlü olaylara girip hepsinden nasıl kurtulabilirler onu içeriyor öneririm :)
Begumhan Feyza-nur Netflix Zeytin Ağacı kesinlikle tavsiyem konusu cok guzel aile dizilimi ile ilgili.
Rumika Feyza-nur öldükten sonra iyi yere gittiklerini zanneden aslında kötü yerde olan 4 kötü karakterin iyi insan olma süreçleri. Karakterler kendine has, oyunculuklar güzel. Çoğu zaman komik yer yer felsefi 😁
ozgeozcan Polar 🍿 güzel film Da vinci şifresi 🎞 mükemmel izlemediysen tüm olay bir günde geçiyor aslında baya sürükleyici Terminal 🎥 ödüllü ve kaliteli bir yapım
Deletedmom_85 Stranger things Better than us Tau - film Parazit- film The platform- film %3 Archive81
Feyza-nur Deletedmom_85 tau hariç hepsini izledim sanırım zevkimiz aynı tau ya bakacagım teşekkür ederim 🥰
QUEEN088 Feyza-nur The resort))İlgi çekici Ve dikkatle bakarsınız aslında size çok katkısı olucak diye düşünüyorum💓
Deletedmom_85 Feyza-nur rica ederim tau da güzeldir bir kaç sefer izledim 🌱 izlediniz mi bilmiyorum ama, gözlerinin ardında var birde. Bende öneri ile izlemiştim filmin sonunda insan bi şok etkisi geçiriyor izlediğinize değiyor kısaca 😚
Feyza-nur Deletedmom_85 evet izledim onu siz aklınıza geldikce yazın bana cunku aynı seyleri izliyoruz 😂😂😂
DidemDnnz Feyza-nur ya ben the good place’i izledim çok sevdim. Russian doll, güzeldi, Çıplaklık vs sorun değilse sex education ve uncoupled de güzeldi.