Deletedmom547899 Bazı kaynaklara göre ishal doğumun yaklaştığının belirtisi imiş.2 gündür geçmedi yediğim anormal birşeyde yok her zamanki şeyler.düşünmeye başladım acaba yakın mı diye.Nişan olduğuna tam emin olmadığım akıntım da oldu.İshal olup doğum yapan var mı? 38+1 haftaligim
Dilaraortacc1 Deletedmom547899 2 haftadır ishalim dogurmayi.bekliyorum 39+5 oldum 1 cm açıklık bile yok Nişan da gelmedi sadece kuru karin agrisi var suni sanci vercekler ishal olunca bende dogururum diye bekliyordum…
Gizemozz Dilaraortacc1 ay bende de aynı açıklık baş parmak kadar 39. Haftadayım önümüzdeki cumaya kadar geldi geldi gelmedi doktor sezeryana alıcam seni dedi 🥺 2 güne birde ishal oluyorum üstelik. Regl sancısı gibi sancılar vurup vurup gidiyor kalça bel ağrısını söylemiyorum bile. Resmen bıktım hamilelikten 🥺
Dilaraortacc1 Gizemozz benim 1 haftadır hiç sancim da yok yalanci sanci kesildi nst de temiz cikiyor sanki.doguramixam 😂 suni sanciyi çekmeyi göze aldım umarım sezeryana dönmez
Yksldmr Dilaraortacc1 bende aynı durumdayım 2 haftadır suni sancı almamak için bekledim pazartesi mecbur suni sancı verecekler inş çektiğime değer sezeryana dönmez
Gizemozz Dilaraortacc1 inşallah sağlıkla alırız kucağımıza tek avaz da. Benim kalp rahatsızlığım var riske atmak istemiyor doktorum bebeği de beni de suni ile kalbini yorabiliriz dediği için sezeryan olacak gelmezse 🥺
Dilaraortacc1 Gizemozz amin insallah canım evet suni kalp ritmini falan bozuyormus hic riske atma sağlıkla gelsin de
Deletedmom547899 Demek ki bağlantısı yokmuş pek ishalle.Cevaplayanlara teşekkür ederim hayırlı doğumlar 🌼
ZehraNusret Ben doğum yapacağım gecesine ishal olmuştum ve sabahına hastaneye gittiğimizde acil sezeryana alındım, gece çok stresliydim ve bebekde karnında strese girmiş oda kakasını yapmis suyundan kaka geliyodu sabah uyandığımda 38+4 de doğumum oldu
Yksldmr Dilaraortacc1 aynen o kadar çektikten sonra sezerya olması ondan sonra sezeryan ağrısı çekmek 🤦🏼♀️
ZehraNusret Deletedmom547899 yok hayır hiç bişey olmamisti sadece çok stresliydim gergindim eşime kızgındim bunlar etkilemis bebegi