Tunahan_rumeysa16 kizlar ben 20. Haftalık gebeyim bunlari aranizda kullanan varmi dr yazdi ama inyernette kreme baktığımda hamilelikte onerilmez yaziyo küçük kutu fitil iki adet vajinadan kullaniliyormus
nilsmomy Tunahan_rumeysa16 gebelikte kullanılan ilaç prospektüslerinde bile hamileyken kullanımda önce doktora başvurun vs yazıyor mesela progestan ( düşük önleyici ilaç ) prospektüsünde de buna benzer yazı var standart uyarı galiba. Doktorunuz verdiyse bence içiniz rahat kullanın:)
Dygelf Tunahan_rumeysa16 bende daha yeni kullandım sizin gibi internetden bakmıştım ama sonuç olarak doktor yazdığı için gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz baya faydasını gördüm akıntı ve vajinadaki ağrıdan dolayı kullanmıştım
Nursah34 Doktor verdiyse internetten neden baktınız ki🥰 Yada internete bu kadar güveniyorsaniz doktora niye gidiyorsunuz 😂 Geçmiş olsun bu arada
Tunahan_rumeysa16 Nursah34 bilmiyorum hangi piskolojiyle baktim dr güveniyorum tabiki kagitta da kullanim klavuzunda da ona benzer birsey yaziyodu ondan 🤣