nagihanbirol26 Regl olmama 4 gün falan kaldı olduktan sonra transfer olucam ama iki üç gündür boğazlarım çok açıyor ve bugünde böyle heryerim acıyor gibi hissediyorum grip olmak istemiyorum olursam hastayken transfer yapmazlar heralde çabuk toparlamam için bişey önerin kızlar
meleklerin_annesii nagihanbirol26 boğazın için ayva yaprağı demle iç , ve boğaz Pastili kullan , ben çok çabuk hasta oluyorum ama ilk gün kırgınlık varken içince hasta olmuyorum mesela
Busra40 nagihanbirol26 transfer adetten hemen sonra mi gerçekleşecek sizin. Benim 19 gün sürdü adetin 3. Günü başlayıp rahim hazırlıği. İnsaAllah o zamana kadar sizde toparlanmış olursunuz🙏 Rabbim yardımcınız olsun
nagihanbirol26 meleklerin_annesii teşekkür ederim 😊transfer zamanı olmasa sıkıntı değil de korkuyorum şuan hasta olmaya
nagihanbirol26 Busra40 evet canım adet olmayı bekliuorum transfer için sizin ne zaman oldu transfer sonuç ne acaba
nagihanbirol26 Busra40 benimde rahmimi hazırlayacaklarmış ilaç tedavisi falan bu süreçte hasta olmaya korkuyorum o yüzden
Busra40 nagihanbirol26 27 ağustosta transfer oldum. 7 Eylül test günüm 😊 insaAllah güzel hayırlı sonuçlar alırız hepimiz🌼
Eylul10 Ben transferden bir gün sonra kovid olmuştım 😅 bebekler etkilenmedi, ben ilaç ve bitkisel tedavi uygulanamadığı için kas ağrısı yaşamıştım. Siz şimdiden gribin önüne geçmeye bakın. Daha sonra ilaç kullanamamak falan çok kötü oluyor