BrcnSym Yumurtlamanın 7. Günü progesteron baktırmıştım ek olarak belki çıkar diye beta hcg de baktırdım ve negatifti. 16. Gün evde pozitif görüp aynı gün kan verdim 99 çıkmıştı. Bence biraz daha bekleyin.
ssa239688 gamzesonmez ay şuan neredeyse aynı durumdayızz benimde yumurtlamanın 10.günü bugün belki çıkar diye kaset test yaptım ama bişi çıkmadı negatif bi ihtimal 3 4 güne anlaşılır artık hayırlısı hakkımızfa inşallah bebiş vardır
Morkelebek26 gamzesonmez hım anladım canım o zamn adetinin 1.2 gün geçmesini bekle istiyorsan inşAllahhh hamilesin RABBİM gönlüne göre nasip etsin inşAllahhh 😍❤️🤲
gamzesonmez Morkelebek26 amin bebeğim ve bidaha eve test almıcam ya inan test almadığımda akışına bırakıyordum bu sefer stres yaşadım
Morkelebek26 gamzesonmez evet öyle oluyor malesf akışına bırakılmayınca da cidden stres bebek oluşumunu engelliyor 😔
ssa239688 gamzesonmez tabiikiii 🙏🏼 Bugün böyle sulu kahve bi akıntı gelmiş afedersiniz yarın regl günüm aslında belkide o yüzden geldi 🤔🥹
gamzesonmez ssa239688 bende regl olucakmışım gibi kasıklarım ağrıyo akıntım falanda gelmiyoe hiç öyle hamilelik belirtilerim hiç yok denecek kadar az ben bu ay tutturamadım sanırım inşallah sen hamilesindir canımmm
teachermom8 Ovulasyon testi varsa elinde yap. Çünkü adete birkaç gün kala yumurtlama çıkmaz. Çift çizgi cıksrsa anlaki hamilelikten. Ben öyle ogrenmiştm
srny Benim olmadı kan baktırdım ama çıkmadı reglime 3 gün var karın ağrım var hala olma ihtimali var mı sizce?
Berenrabia srny benımde adetıme 4 gün var yumurtlamadan sonra 9.günüm kan verdım bnde bugün beklıyorum ama umudum yok
gamzesonmez srny ben kan baktırmadım kaset testte negatif çıktı 2 gün var adetime bekliyorum ama beyaz akıntım ve karın ağrım çok var kasıklarım ağrıyor adet olucam gibi
Berenrabia Sltnemir 2 gün önce yaptım test negatifti migrenim var o yüzden kan verdım sonuca göre hap kullanıcam
susambebeginannesii gamzesonmez idrar testi yerine o dönemde kan testi daha belirleyici bir etken olabilir bana göre inşaAllah istediğiniz gibi olur🕊🤲🏻
gamzesonmez susambebeginannesii canım adet günümü bekliyorum olursam da hamile değilimdir kasmıcam hiç kasık ağrım ve beyaz akıntım var büyük ihtimalle adet olucam
susambebeginannesii gamzesonmez bende şuan adet günümü bekliyorum 10 gün var ve bir türlü geçmek bilmiyor zaman 🥺