baby3_ Nisayazc ya aslında yurtdışında doktorlar bebeği dışardan bi manevra var adını hatırlamıyorum karnını elleyerek yani bebeği döndürüyor. Burda hiçbi doktor bunu yapmıyor çok şaşırıyorum ve üzülüyorum aslında
2baybannesi Nisayazc 37. Haftaya kadar baş asagi duran bebeğim 37. Haftadan sonra sürekli dönmeye başladı bekledik som halini alması için 41+2 de makat gelişli sezeryan oldum o zamana kadar döndü durdu 41. Haftaya girdik ve ayağını yerleştirdi kanala öyle olmuştu doğum dizinde geri dönebilir ❤️
Ziynet4459 Ben devlet takipliyim bana dün bebek iri normal doğuma engel olabilir dedi kaç haftaya kadar beklerler 32+1 şu anda ama 34+1 görünüyor ultrasonda bende normal doğuma hazırlamıştım kendimi açıkçası
Zeynepelizz Ziynet4459 bebek iri de olsa normal dogum icin diretin benim eltim ablam 55 cm 4250 dogumlar yaptilar gayet normal sekilde bazi doktorlar hemen sezaryene yonlendiriryor hic iyi birsey degil ne kadar iri olacak 5 kilo degildir :)
tatliiannnee Nisayazc 7ıncı ayda gectım canım ama bakıyorlar ne zaman geceersen gec son haftalara bırakma yeter
Nisayazc tatliiannnee gecisiniz nasil oldu peki direk polikinlogemi gittiniz ben suan gitmek istedigim devlet hastanesine randevu bulamiyorum
Aysenur2646 Nisayazc benim ilk kızım 38. Haftada döndü doktorum bekledi yani bence sizinki çok erken demiş sezeryan için
Nisayazc Aysenur2646 bekliycem bakalim 9 undan sonra bi devlete de gidicem artik yapacak bisi yok neden oyle dedi bende bilmiyorum ama egerki dogum olursa zaten 38 haftaliga geliyor
tatliiannnee Nisayazc benım bı akrabam calısıor hastanede ilk randevuyu o aldı sonra ben muayeneden cıkısta bır sonraki randevuyu alıp cıkıordum sabah erken gittiğiniz zaman randevu bulabilirsiniz aslında 182 ye bakmayın siz
Deemetibostnci Nisayazc bence sancını bekle son dk dönebilir benim 38 de döndü şuan 40+4 düm bekliyoruz
Nisayazc tatliiannnee sabah erken gittim diyelim nasil randevu alicamki bana yardimxi olursaniz ben 9 undan sonra gitmeyi dusunuyorum cok mutlu olurum uyku uyuyamiyorum aklima takildi huzursuzum.
tatliiannnee Nisayazc kuzum sabah en gec 8 de orda ol sekreterden alabilirsin sıra cunku gelmeyenler oluyor ya kesin girersin yani
tatliiannnee Nisayazc kuzum yardımci olduysam ne mutlu bana ınsallah verirler ama dene mutlaka olmadı dırek gıdecegın hastaneyi ara randevu ayarlamaya calıs bızım burda Baska bır hastaneye kontrol amaclı gıtmıstım ben öle yaptım sıra alabildim umarım bulursun
Ziynet4459 Zeynepelizz ilk bebek olduğu için olabilir bi de ben zayıfım daha çatı muayenesi yapılmadı daha kesin önümüzdeki ay belli olacak
Zeynepelizz Ziynet4459 zayifligada bakmiyor pek cati darligi farkli birsey tabiki catiniz darsa normal dogum tercih edilmiyor ama ilk etapta hemen sezaryen istenmesi ilginc rabbim hayirlisini versin🙏