cemilev nazol İnsallah memnun kalırsın sende canin ben cok memnunum kendisinden ki hastanede cok pahalı değil tahliller falan
nazol cemilev inş canım yaa evet dogum cok öenmli ama 2600 ve 2900 civarıda cok pahalı yani zaten mama bez fiyatları almıs başını gidiyor.
Muhammedamine Deletedmom308 yok ramazan bey vardı prof ona gidiyordum o hastaneden ayrıldı memnun da değildim açıkçası ben bıraktım oda gitti sonra selda hanımla senem hanıma gittm ahmet beyi biliyorum ama gitmedim siz onamı gidiyorsnz
Deletedmom308 Muhammedamine ben ali beye gittim bir kere. ama çokta memnun kalmadım açıkcası. bayan doktor da sevemiyorum nedense. ne zaman bayana gitsem kötü sonuçlar alıyorum
Muhammedamine Deletedmom308 ahmet beyden memnun olanda çok canım hastası baya var ama gitmedim bilemiyorum
_RainBow Deletedmom308 😅😅yaaa açıkça şimdilik bişey yokta gittiklerim bayan 😅😅😅😂 aynı şeyleri nedense bende yaşıyorum asistana sinir oldum mesela şimdi tavrına falan bişeyler olur doğurana kadar heralde 😂😂
Taandreab Medilifete Selda hanım için yorumlar çok iyi.Ama genel olarak hastanenin havası kötü sanki.doktorlar hep asık suratlı 😡.Ben bir kere Filiz Becerikli dr’a gittim,ağızından lafı cımbızla çekiyorsun.Ama bu bölgede en uygun hastanede Medilife sanırım.