Aleynaerayy22 benim başıma geldiğinden ve bana kimse ön ayak olmadığından bulamadıklarından yazmak istedim. Gebeliği öğrendim yaklaşık 5 haftalıktı dediler plesantada kanama alanları mevcut neden olduğunu anlamadılar hastaneye yatış yaptılar 9 gün kaldım gelen giden alttan kontrol etti ikizdi bebeklerim birisini bilmiyorum ne sebepten kaybettim daha doğrusu bir kese bozuldu neyse sıvı aldırmayın teklif ettiler kabul etmedim epey psikolojik çöküş yaşadım o hastanede adam akıllı bilgi verdikleri de yok ancak korkutsalar adamı. Neyse ben imza attım zorla çıktım hastaneden bu kanama alanları bi azaldı bi arttı bu süreçte geçen hafta kontrole gideyim dedim hiç gitmediğim bir doktora o da ultrasonda gördü bu ne herhangi birşey yaptılar mı bunun için dedi yok dedim hemen dimer testi yapmak istedi kan pıhtılaşması testiymiş. Yaptım ne göreyim değerim fırlamış aşırı derecede kan pıhtılaşması varmış dedi nasıl fark etmezler senin 30haftaya kadar gelmen bile mucize hemen iğneye başlıyoruz dedi her gün vuruluyorum bir hafta olmadı daha muhtemelen kan alanı da bununla alakalı diye düşündü çıldırıyorum millet hamile kalmadan iğneye başlıyor ben 30.haftada başladım nasıl bu ihtimali göremediler elim yüreğimde bişey olmamıştır ve olmaz inşallah diye kendi kendimi yiyorum. Yani demem o ki bence sen de bi dimer testi yaptır belki bununla alakalıdır. Benim de dıştan herhangi bir kanamam baştan beri olmadı.