Merveclnk Arkadaşlar 16 haftaligim bir haftadır bacaklarıma çok kramlar giriyor neden acaba Sizce? Bugün uykudan uyandırdı resmen baldirimda üst bacağımda öldüm ağrıdan şuan yürüyemiyorum ilk defa böyle çok oluyor nedendir bilemedim 😐
ikicocuklubiranne Merveclnk hamilelik döneminde maalesef oluyor. Doktorunuza söyleyin takviye magnezyum verir hafifletmek için
Ysmndnz Merveclnk magnezyum eksikliği takviye almanız gerekiyor ve günde 1 adet sade maden suyu için rahatlatacak. Ben günde iki tane magnezyum alıyorum ancak rahatladı kasilmalarim
Summeyyeee Merveclnk aklınızda bulunsun baldıra kramp girdiğinde parmaklardan tutup ayağınızı kendinize doğru çekin anında kesiliyor kramp. Bende de oldu bayağı arkadaşların dediği gibi magnezyum eksikliğinden olabiliyor
Annesininportakali53 Merveclnk magnezyum takviyesi alman lazm canım hemen geçirir birde günde bir tane maden suyu iç birden fazla içme çoğu zarar.
Merveclnk ikicocuklubiranne aaa magnezyum eksikliğinden mi kaynaklanıyor dedim noluyor şuan resmen topalliyorum ya 🙂
ikicocuklubiranne Merveclnk evet genelde magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor. Günde bir tane sade soda için dediğim gibi birde doktorunuza söyleyin ☺️
minnakannesi08 Merveclnk magnezyum eksikliğinden canım benimde çok oluyodu ilaç kullandığım zaman geciyodu birde magnezyum içeren soda içebilirsiniz
Ysmndnz Merveclnk iki taneden zarar gelmez ben sordum doktoruma icebilirsin dedi. Magnezyum başla o sana çok iyi gelecek . Bu arada ben bir sürü magnezgum değiştirdim yani doktorum sürekli degistirdi en son bir markaya başladık o bana çok iyi geldi aynı gün kesti kasılmaları krampları . Osteocare bunu doktoruna sorabilirsin . Bunu sigorta karşılamıyor ama diğer markalara göre efsane etkili