Damlanurkrdg İyi günler arkadaşlar gyno ferro diye bi demir ilacım var kullandığım zamanlarda kesinlikte lavaboya çıkamıyorum rahatsız etmeyen demir ilacı kullanan var mı
Sjkghhhh Damlanurkrdg bende sabah aç bitane alıyorum tuvalet sorunum olmuyor sadece çok aciktırıyor yaa
Aylin355 Damlanurkrdg Ay bu ilaç bende de aşırı ishal yaptığı için bıraktım herkeste yan etkisi farklı oluyor sanırım
Eldgrn Damlanurkrdg ben şurup olanı kullanıyorum ben icimi kolay kesinlikle tavsiye ederim ferplex fol kullaniyorum ben
Gulergulmez Damlanurkrdg ferro sanol duodonal kullanıyorum, yan etki yapmıyor, mide rahatsızlıkları için özel geliştirilmiş
Fehva Demir takviyesi aldığım zamanlar benim de mide ağrılarım çok olduğu için doktoruma söylemiştim. Feroglobin capsules önerdi yan etki yapmaz dedi, gerçekten de hiçbir yan etki yaşamıyorum. Tabi yine de doktorunuza danışın isterseniz.
Pirayeee Damlanurkrdg ya onu bende kullanmaya çalışıyorm. İçtiğim an günü zehir ediyor resmen midemden dolayı 😏10 gündür hiç almadm sanirm
Tugceasil Benim gynoferon draje gece uykudan uyanıp içiyorum. Aksine benim düzene soktu büyük tuvaletimi rahat çıkıyorum
askbebek İlk zamanlar kabızlık oluyor sonradan geçiyor Ben aylardır kullanıyorum cok rahat wcye cıkıyorum Gün kurusu ye bol bol