Meridaily Kızlar merhaba, idrar testinde negatifi görüp kanda pozitif görenler var mı? Kaç gün gecikmeyle kanda öğrendiniz? 4. Gün gecikme oldu idrar hala negatif. Kan verdim sonucu bekliyorum.
Mervegedik22- Meridaily yanlış yönlendirmek istemem ama benim yakın arkadaşımın gebeliği boyunca evde yapılan kaset testlerdehic pozitif gormuyodu hatta sırf bundan sebep ikinci bebeğini 4 aylıkken direk cinsiyetle birlikte öğrenmişti 🤣
bejanne00 Meridaily bende aynı bugün 3. Günü gecikmemin. Sol kasık ağrısı bel ağrısı göğüs hassasiyeti yaşıyorum ve aşırı halsizim yani çok uykum geliyo ama sabah kaset test yaptım negatif
Meridaily Mervegedik22- yaa 🤭😁 testler yanıltıyor demekki ben de ondan şüphelendim ya belirtiler yaşıyorum yok asla çıkmıyor idrarda adet de gelmiyor 🤦🏻♀️
Bsragrkan Mervegedik22- ya gerçekten mi. İnsanın içine doğar diyorlar ya doğuyor var gibi ama adete 2 gün var bugün kaset yaptım cıkmadı… ama hala inancım var gibi kesik beyaz süt beyazı akıntım var 🥹
Meridaily 2bebekannesizelia kan verdiğim iyi oldu o zaman 🤭 ya hep görüyorum adet günü ya da öncesi öğrenenler var benim hiç çıkmıyor idrarda
Mervegedik22- hzl040823 gecikme gibi değil zsten çok fazla hasta olan biri değildi hep leke leke olduğu için 🤣
Tubatgn Canım beta hormonu idrara geç düşüyor. En erken kanda öğrenirsin. Ben kanda hamile olduğumu öğrendim idrarın hala negatif çıkıyordu.