Kubrakubra54 Arkadaşlar meraba yaklaşık 10 günden beri kaşınıyorum dün doktora gittim uyuz olduğumu öğrendim aynı zamanda 4 aylık hamileyim kwellada die losyon verdi eşimle bana uyuz geçirenler nasıl atlattı naptı acil bana bişeyler yazın bıktım bu kaşınmalardan
Yarenn92 Kubrakubra54 bende 5 aylık hamileyim 1 haftadır kaşınıyorum karaciğer değerlerim yüksek çıktı ilaç verdiler onu kullanıyorum gebelik kolestazı dedi doktor normalde 6 aydan sonra oluyormuş ama bende erken başladı senin değerlerine baktılar mı aynı şeyleri yaşıyoruz gibi
58damla58 Kubrakubra54 ne kadar şanslısınız ki daha bebeğiniz doğmamış ve uyuz ilerlememis ki kwellada verebilmis .bence içiniz rahat olsun biz 9 ay çektik baya ilerlemisti yaralar falan oldu tabi bu sırada 3 kere doktora gittik alerji isilik cart curt birsuru şey diyip en son uyuz dediler .en son özelde iyi Bi cildiyeye gittim herkes ona git diyordu .uyuz dedi .Bi karışım verdi Bi hafta sür kalsın dedi. Ailecek yaptık öyle gitti .9 ay boşa gitmemisim resmen oraya keşke en başında gitseydim dedim .sonra yine yakalandık aylar sonra. O da 10 gün sürdü çünkü direk uyuz olduğunu anladık ilerlemedigi için metrin verdi onu sürdük kurtulduk .stres yapma. Yikamakla alakası yok normal derecede ve sıklıkta yıka eşyalarını
Kubrakubra54 Yarenn92 yok hiç bakmadılar direk uyuz dedi doktor uyuz olmuşsun dedi valla ağlıcaktm uyuz losyonu verdi dün süründüm evin her yerini temzle dedi başıma bir sürü iş çıktı her şeyi yıkıyorum bi yandan cam siliyorum bugün sabah 7 den beri hala daha yatak odasını banyomu temzliyoeum o kadar derinden girdim yani sirkelerle domestoslarla beklete beklete iyice sinir bastı oturup ağlayasım geliyor
Yarenn92 Kubrakubra54 geçmiş olsun canım benimde kaşıntım var ama uyuz değil gebelik kolestazı dediler o yüzden sordum önemli birşeymiş