2prensesannesiiii Lokman şehir hastanesinde genetik testleri yaptırdım canım🙏🏻 Hormon testimi de devlette yaptırdım
Sinem94 2prensesannesiiii cnm pıhtı testin kaç güne çıktı demiştin Bende yarın gidicem inşallah genetiğe randevum öğleden sonraya aç tok farketmiyor dimi
Kedilivebebelilili 2prensesannesiiii sağlık ocağı yapmaz bu testi , yumurta rezerviniz hakkında bilgi verecek size bu test herhangi bir gün yaptırabilirsiniz adetli olup olmadığınız test sonucunu değiştirmiyor
2prensesannesiiii Sinem94 aç tok fark etmiyor trombofili paneli pıhtı testi 11 günde çıktı periferik kandan kromozom analizi testi 16 günde çıktı🥰🙏🏻
Sinem94 2prensesannesiiii teşekkür ederim cnm kromozom analizini çocuğu olana yapmiyorlarmiş galiba doktorum sadece pıhtılaşma baktır dedi
2prensesannesiiii Sinem94 valla benden istedi doktorum yaptım temiz çıktı sadece pıhtılaşma varmış bende
2prensesannesiiii Sinem94 3 düşüğüm var sağlıklı gebeliğim yok birinin kalbi durdu diğer 2 si kimyasal ya eşimin sperm testi temiz çıktı fakat 2.5 mm varikasol var 3 olursa riskli dedi doktor kafama takıldı
Sinem94 2prensesannesiiii anladim cnm sağlıklı doğumu olana yapilmiyomuş gerek görmüyorlar 😒sana sadece pihtilaşma testi yapilir dedi dr bakalım genetik doktoru ne diyecek Rabbım inşallah tez zamanda nasip eder isteyen herkese 🤲