Hamik Bkmcnkr ikizlerim erkek ondan Dara ismi hoşuma gitti ama siz diyince hatırladım gökhan bey canlandırıyordu dimi turuncu saçlı soyadı aklıma gelmedi
Tuanakuzey 9 yasindaki kızımın adı Tuana 7.5 aylık hamileyim ilk başta kuzey olcakdi ama anlamı olmadı için Cihata karar verdik
CananDuru momofprincess1221 Kızımızın adını 💕DURU💕 koyduk.. Oglumuzun adı da 💙ALPARSLAN💙 veya 💙MEHMET ASLAN💙 olacak nasipse 🥰
Zehraumut momofprincess1221 kız olursa Defne lina Erkek olursa Taha yağız düşünüyorum ama daha çok miniğiz
pamukannesi25 momofprincess1221 neva düşünüyoruz ama eminde olamadım iki isim düşünüyorum ama hep aynı isimleri görüyorum karar vermek çok zor
senaerrtugrul0812 Nujinkanat canım bildiğim anladığım kadarıyla biraz küçük muhtemelen o yüzden olmuştur genetik nedenler yoksa dedim ya sıkma canını fotoğrafı sürekli görmeyeceğin bir yere kaldır ve geleceği düşün kendine dert etme bakıp bakıp üzülme 💖
Mello29 Bkmcnkr 😂 yok yanlis anladinjz bu iki isimli olmasink sevmiyorum dedim Aslanı da Pelini de cok seviyorum sevmesem niye koyayım örnegin Ömer Aslan seklinde iki isimli olmasini sevmiyorum
Betul-14 momofprincess1221 benim kızım doğdu 22 günlük livanur koydum anlamıda çok güzel dinen koyabilirsinde anlamıda peygamber efendimizin sancağı demek
momofprincess1221 Betul-14 liva begendim ama google erkek ismi olarak görmüstüm , yanlis hatirliyo olabilirim ama cok güzel ALLAH analai babali büyütsün
Kubar1401 İlk kızım Güneş fatma İkinci kızım Dünya duru Üçüncü kızımıda Allah nasip ederse 1ay sonra Dolunay doğa koyucam