Berattahaannesi Canlar hayirli sabahlar utanarak yazıyorum 38 haftalik hamileyim ilişki sonrası bir sancı ile kalktım ve hafif şeffaf akıntı içinde kırmızı kan gelmişti sizce Nişan mı yoksa zorlama mı
Duygunas Berattahaannesi yani nişan olma ihtimali olabilir yani bi.süreden sonra kanama olacağını sanmıyorum ilişkide uzun zamandır evli isenz
Pcoslubiranne Berattahaannesi Annenizle degil de doktorunuzla gorusmelisiniz.Su gelince hazirlanip doktora gitmelisiniz.Dogumun kesin basladigini gosterir cunku.Hayirli dogumlar.
Gamzeeee16 Berattahaannesi Evet canım nişanın gelmiş gözün Aydın sağlıkla al kucağına bebişini 😘😘 eğer normal doğum yapacaksan euzü besmele çek sümmes sebile yesserah oku sürekli abese suresi25.ayet rabbim yardımcın olsun sümmesin s si peltek 😋🐥🐥
Berattahaannesi Kızlar yürüdüğüm yerde su geliyor benden ilk gebeligim ara ara sancım var sizce doğum mu başladı
htc34 Berattahaannesi eğer arada geliyorsa suyun geliyor canım bekleme git bebeğin enfeksiyon kapmasın sancım yok diye bekleme ilk gebeliğimde sadece suyum gelmişti
Berattahaannesi Kuzum ped koydum yürüdükçe ve oturdukca geliyor sürekli sancimin düzene girmesini bekliyorum annemle konuştum
hepoyleolurzaten Berattahaannesi Suyunuz geldiyse doktorunuzla iletişime geçin. Birde evet nişanınız da gelmiş
htc34 Berattahaannesi beklemeyin doktora gidin suyun geldiği için bebek enfeksiyon kapmasın diye hastaneye giriş yaptığın gibi ağızdan ilaç veriyorlar benim doktorum niye bekledin ya bebeğin enfeksiyon kapsa ne yapacaksın dedi suni ile destekliyorlar sancıyı böyle durumlarda bildiğim açılma ve sancı kolay olmuyor panik yapmadan güzel bir ılık duşunu al git doktora
Duygunas Berattahaannesi bnce doğum olabilir sancınıza göre hareket edin daha iyi olur ama doktorunuzada haberi olsun bunlardan hani acil bişey olursa diye bilgisi olsun cnm
Duygunas Berattahaannesi saglıkla kavuşun bnde bugün tam 38 hafta inşallah yakındır gelmesi bana da dua edin çok yoruldum artık agır geliyor
Berattahaannesi Duygunas şuan bekliyorum kuzum inşallah Rabbım sağ salim kurtulmamızi nasip.etsin inşallah 🤲🤲🤲
Melisahinn Berattahaannesi doktorumuz suyun geldiği zaman doğrudan hastaneye gelmem gerektiğini söylemişti canım haber verdin mi doktoruna