Tansuuubanu malesef bende o durumdaydım geçen cuma günü kansızlık olduğunu ve masada kalacağımi soyledi doktor en az 6 ünite kan bağlanması gerektigini dedi sonra araştırma hastanesine gittim RDS hamilesin riskli hastasın diyerek bana bu ilacı vermek istemediler tam dört kez kan tahlili yapıldı her seferinde kansız olduğun degerlerimin çok düşük olduğu anlaşıldıgi halde vermek istemediler kadın doğum beni dahiliyeye yönlendirme yaptı dahiliye risklisin hamilesin ben bu sorumluluğu alamam dedi dedim kaodn doğum size yönlendirdi geri orya indim kaidn doğum geri dahiliye yi aradi sonra ikna oldu biraz test ver dedi bir test de orda verdim ordada tüm teskler sıfır çekti ama kan organ bağışına giriyor en ufak bi sorunda senide bebeği de kaybederiz denildi önce demir verelim iki hafta sonra sonuçlara tekrar bakilcak denildi ama gel gör ki bu demir ilacı baş hekim onayından bir türlü geçmedi pazartesi gel denildi pazartesi gittim yine geçmesi malesef öyle bişe ki para ile bile dışardan alamıyorsunuz baş hem onaylı kağıt olmadığı sürece onu bile teklif ettim yani Çarşamba günü alabildim sonunda bu ilacı baş hekimden onaylandıktan sonra beni çok uğraştırdı lar malesef ama sonucta zorda olsa verildi şuan bı sikinto yok o gün akşama kadar hastanede mecbur kaldım ve devamli bebeği kontrol ettiler şükür sıkıntı çıkmadı şimdi iyim biraz ihmal etmeyin ve alın o ilacı çünkü gercekten onu aldıktan sonra birazda olsa yorgunluğun ağrım dahi kesildi biraz kendime gelim bu git gide daha çok kanı artıracak mis Dr öyle söyledi iki hafta içinde istenilen kan seviyesine ulaşılacak dedi bakalım doğumda bu ayın sonuna