Damlaaaa123 Günaydın anne adayları 21 . Haftadayim idrarimda iltihap var ve bugün ilk defa kötü oldum 4 den beri sıkça tuvalete gidiyorum kan geldi az yardımcı olur musunuz ? O yetmemiş gibi belim de tutuldu agrisin uyuyamadim😞😞😞
deniz2019 Damlaaaa123 sistit olabilir bol su içmenizi tavsiye ederim tabi bir de hemen doktra gitmenizi
Minikpopo Damlaaaa123 kesinlikle doktora gidin bence. Bu arada da bol bol içebildiğiniz kadar su için. Onun haricinde yaban mersini ve kızılcık suyunu öneririm. Gerçekten çok etkili tadı da çok güzel 👍🏻
Damlaaaa123 Dilekkkk kadın doğumcu böbreklerden kum düşürüyorsun dedi dahiliyede öyle bir şey yok dedi ama bugün çok kötü oldum antopiyotik kullanıyorum zaten acile gitsem bir şeyler yapabilirler mi canım?
Dilekkkk Damlaaaa123 dahiliye değil de radyoloji ye görün daha detaylı bakarlar canım belirtilerin böbrek maalesef umarım sıkıntı çıkarmaz tabi başka bişey de olabilir aynısını yaşadım taş dediler o yüzden
Aycha Damlaaaa123 Hamilelikte enfeksiyon daha da riskli olabiliyor, az da olsa kanamanız da olmuş bugün yine doktora muayene olmaya gidin. Geçmiş olsun.