Burrccu Kizlar merhaba, kusma problemi yaşıyorum 6+4 olduk bugün. Kusmak normal diye biliyorum fakat her kustugumda eksi bir tat geliyor sanki yedigim tum yemekler eksiymis gibi. Limon yemis hissi gibi bisey. Buny yasayan varmi normalmi bu ?
HavvaSonmez03 Burrccu sanada geçmiş olsun canım aramıza hoşgeldiiinnn 21+2 olduk hala mide bulantısı hala kusmalar 🤦🏼♀️ Şekerli yiyince daha beter oluyo 😫 doktorunla konuş belki hap falan verir inşallah benim gibi olmazsın 3 aya kadar geçerse geçer geçmezse yapacak bişey yok her anne gibi sende yaşayacaksın bu durumu 😂 🤷🏼♀️
Burrccu Teşekkürler hepinize🌸 insallah gecici biseydir bu🥺 ne yesem migdem bulanıyor 🥺 hamileyken kilo verenleri şimdi anlıyorum 🥺
Burrccu HavvaSonmez03 raziyim herseye🌸 o sagsalim kucagima gelsinde🌸 ama yinede ne kadar rahaat geçirirsem okadar iyi tabi :) insallah gecer :)
HavvaSonmez03 Burrccu aynen bende öyle diyom zaten ama her zaman kus kus nereye kadar , bi gün bebek gibi ağladım kocam şaşkınlıkla bakıyodu 😂😂hormonlardan mı nee😂
Burrccu HavvaSonmez03 hormonların vücuttaki etkisi gercekten inanilmaz. Goguslerim dahaa simdiden bayagi sisti dahaa 6+4 deyim :) surekli boyle siserse tasiyamam sanirim skksks 7